Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

El mallorquí Tòfol Castanyer de la selecció catalana de curses de muntanya lidera la Copa del Món

|

- Publicitat -

Castanyer va travessar la línia d’arribada 52 segons per darrere del corredor de Vilallonga de Ter (Ripollès) Marc Solà, també integrant de la selecció catalana, que va ocupar la segona plaça a 46 segons del guanyador. L’anglès Andrew Symonds va adjudicar-se el ‘Trofeo Davide’ amb un registre de 5 hores 18 minuts i 21 segons.

Pel que fa a la representació femenina, la corredora de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU) de la Seu d’Urgell, Anna Serra, va travessar la línia de meta en quarta posició. El triomf en aquesta categoria va correspondre a la francesa Corinne Favre, amb un temps de 5 hores 18 minuts i 21 segons.

Publicitat

Les pròximes participacions de la selecció catalana a la Copa del Món de curses de muntanya seran el 22 de juliol a l’estació d’esqui andorrana de Vallnord, i el 29 del mateix mes a la cursa ‘Dolomites SkyRace’ a Canazei (Itàlia).