Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El Govern aprova la concessió de la Medalla d’Or de la Generalitat a Pujol i Maragall

El Govern de la Generalitat té previst aprovar aquest dimarts la concessió de la seva màxima distinció, la Medalla d’Or, als expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall. Una concessió que s’atorga pocs dies abans de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. El president de la Generalitat, José Montilla, presideix des de les deu del matí la reunió de l’executiu. Aquest dimarts, Aurora Masip s’estrenarà com a portaveu del Govern en la roda de premsa posterior, on compareixerà conjuntament amb el vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira.

Redacció
Redacció 04/09/2007

Just una setmana abans de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el Govern té previst aprovar la concessió de la seva màxima distinció als dos expresidents de la Generalitat, segons han avançat fonts de l’executiu.

A banda d’aquest acord, el Govern també té previst analitzar un informe sobre l’estat actual dels equipaments socials i l’acció inversora que s’està realitzant.

Una setmana després del seu nomenament, la nova directora general de Comunicació del Govern, Aurora Masip, s’estrenarà com a portaveu del Govern en la roda de premsa, prevista per a dos quarts de dues del migdia. Ho farà acompanyada pel vicepresident de l’executiu, Josep-Lluís Carod-Rovira.