Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

El futur de la UE Figueres

|

- Publicitat -

Fa quasi 90 anys que hi ha futbol a Figueres, mitjançant l’Unió Esportiva Figueres. Un equip que, com molts del Principat, conserva un passat gloriós, amb temporades a la segona divisió i una temporada, la de 1991-1992, en què van estar a punt de fer el salt a primera.

Publicitat

La situació actual del club és molt pitjor: A principis de la temporada 2006-2007 el grup inversor de Miapuesta.com, encapçalat per Enric Flix, es va fer amb el control de la majoria d’accions de l’entitat i va agafar les regnes del club amb la intenció de reflotar-lo i dur-lo, en 5 anys, a la primera divisió.

Això és el que deien, ja que les coses no han anat ben bé així: a meitat de temporada, Enric Flix va dir que s’endurien el club de Figueres, i s’establirien en una altre ciutat on tinguessin més suport.

Ara un seguit d’incondicionals de la Unió Esportiva Figueres han creat un bloc a Internet per tal de mobilitzar-se i evitar que la Unió Esportiva Figueres desaparegui. Les mobilitzacions contra els especuladors esportius no han fet més que iniciar-se. Des del directe!cat, donem tot el nostre suport perquè la situació del Figueres es normalitzi i el club torni a donar grans tardes de futbol al públic de l’Empordà.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió