Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

El futur de la UE Figueres

Fa quasi 90 anys que hi ha futbol a Figueres, mitjançant l’Unió Esportiva Figueres. Un equip que, com molts del Principat, conserva un passat gloriós, amb temporades a la segona […]

Redacció 05/06/2007

Fa quasi 90 anys que hi ha futbol a Figueres, mitjançant l’Unió Esportiva Figueres. Un equip que, com molts del Principat, conserva un passat gloriós, amb temporades a la segona divisió i una temporada, la de 1991-1992, en què van estar a punt de fer el salt a primera.

La situació actual del club és molt pitjor: A principis de la temporada 2006-2007 el grup inversor de Miapuesta.com, encapçalat per Enric Flix, es va fer amb el control de la majoria d’accions de l’entitat i va agafar les regnes del club amb la intenció de reflotar-lo i dur-lo, en 5 anys, a la primera divisió.

Això és el que deien, ja que les coses no han anat ben bé així: a meitat de temporada, Enric Flix va dir que s’endurien el club de Figueres, i s’establirien en una altre ciutat on tinguessin més suport.

Ara un seguit d’incondicionals de la Unió Esportiva Figueres han creat un bloc a Internet per tal de mobilitzar-se i evitar que la Unió Esportiva Figueres desaparegui. Les mobilitzacions contra els especuladors esportius no han fet més que iniciar-se. Des del directe!cat, donem tot el nostre suport perquè la situació del Figueres es normalitzi i el club torni a donar grans tardes de futbol al públic de l’Empordà.