Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Desestimat el recurs d’Acció Cultural contra la fi d’emissió de TV3

El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha desestimat el recurs d’Acció Cultural Valenciana per evitar el tancament de les emissions de TV3, ja que l’expedient obert per la Generalitat Valenciana així ho procurava. Clos va defensar al Congrés espanyol un “pacte” entre els governs català i valencià.

Redacció 10/05/2007

Un altre revés judicial als interessos en contra del tancament de TV3 al País Valencià. Acció Cultural del País Valencià ha rebut una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV) en què es desestima el recurs presentat contra l’expedient obert per la Generalitat Valenciana sobre els repetidors de TV3. L’expedient sancionador es va remetre al jutge el 30 d’abril amb l’objectiu de posar fi a les emissions de TV3.

Per facilitar més informació, Acció Cultural ha convocat una roda de premsa demà al matí i així poder valorar les declaracions fetes pel ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos, sobre TV3 al País Valencià. Clos, va defensar la idea d’un “pacte” entre els governs català i valencià que doni “estabilitat” a les emissions de TV3 al País Valencià ,dimarts passat al Congrés de l’Estat espanyol. Una altra solució exposada pel ministre seria la concessió d’un nou múltiplex de quatre canals de TDT a la Generalitat Valenciana.