Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Boye se’n fot de Llarena i el compara amb Groucho Marx

Gerard Sesé @gerardsese | La justícia espanyola està tan desprestigiada que, fins i tot, els advocats defensors dels exiliats i que són els qui han de mediar amb els jutges espanyols, se'n foten obertament. I no és per menys, l'últim text del Tribunal Superior que insta als departaments de Justícia i Exteriors espanyols que assegurin “la integritat de l'acció de l'Estat” per la demanda presentada per Puigdemont contra l'instructor Llarena a Bèlgica. 

Redacció
Redacció 11/07/2018
Un dels advocats defensors més actius a la xarxa i que més de cara a barraca a l'hora de denunciar les mancances de la justícia espanyola davant l'opinió pública és Gonzalo Boye. L'última puulada del lletrat se'n fot de Pablo Llarena i del Tribunal Suprem. Boye ha extret un fragment del text del TS que setmana al Gobierno empara davant la possibilitat que Pablo Llarena hagi d'anar a Bèlgica a declarar.
 
Boye es pregunta “Redactat per Groucho Marx?”. I és que el text sembla un embarbussament de difícil comprensió i que recorda, amb bastant exactitud, el famós gag de la pel·lícula dels Germans Marx, 'Una nit a l'òpera', on en Chico i en Groucho discuteixen sobre un contracte amb redactat absurd, incoherent i redundant.