Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Avui es posen a la venda les entrades dels Rolling Stones

|

- Publicitat -

La banda britànica The Rolling Stones posa avui a la venda les entrades pel seu concert al juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en una nova gira europea del grup, després de les cancel·lacions que va patir la subgira espanyola l’any passat.

Publicitat

Les entrades pel concert de les ‘satàniques majestats’ a Barcelona, el 21 de juny, tenen uns preus que oscil·len entre els 65 i els 185,50 euros, segons ha confirmat a Europa Press un portaveu de la promotora Gamerco. Amb el concert els Stones esperen recuperar el públic català de la decepció passada al veure que anul·laven la visita del 2006 degut a la història de Keith Richards i la palmera.

La banda de Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood iniciarà la seva gira europea el 5 de juny en Werchter (Bèlgica) i passarà per Holanda, Gran Bretanya, França, Portugal, Itàlia, Sèrbia, Romania, Hongria, Txèquia, Ucraïna, Rússia, Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Noruega, Irlanda i Alemanya. El tour acabarà el 21 d’agost en el O2 Arena de Londres.

Durant aquesta gira europea, els Rolling Stones encapçalaran el festival britànic de Isle of Wight i tocaran per primera vegada en directe a Sèrbia i Ucraïna.

Esperem que la venda d’entrades us afavoreixi i no es saturin les terminals de venda com va passar dilluns amb The Police.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió