Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

La primera vaccinació a L’Hospitalet, a les 12 del migdia

|

- Publicitat -

Aquest diumenge comença la vaccinació contra la Covid-19 a Catalunya i està previst que la primera de les 1.600 dosis que arribin es posi a la residència pública Feixa Llarga, a l’Hospitalet de Llobregat, es calcula cap a migdia. El dia es completarà amb la vaccinació dels residents de vuit centres més a Girona, Tarragona, Lleida, la Pobla de Segur, Móra d’Ebre, Manresa, Barcelona i Sabadell, una localitat de cada regió sanitària, i en concret a les següents residències, que tenen en comú ser públiques i no haver presentat cap positiu de la malaltia:
Girona: Residència Creu de Palau
La Pobla de Segur: Residència Nostra Senyora de Ribera
Tarragona: Residència La Mercè
Lleida: Residència Assistida per a gent gran Lleida – Balàfia I
Mora d’Ebre: Residència Natzaret
Manresa: Residència Assistida Font dels Capellans
Barcelona: Residència Mil·lenari de Ciutat Vella
Sabadell: Residència Sabadell Gent Gran

Publicitat

Tres setmanes després es posarà la segona dosi i fins al mes de març es preveu que s’hauran posat unes 700.000 vacunes entre les més de 100.000 persones que viuen o treballen a les residències de gent gran i de gent amb discapacitat, els professionals sanitaris i la gent amb dependència que viu a casa.

El govern aspira a tancar el 2021 amb més de 12 milions de vacunes administrades que serveixin per assolir la immunitat de grup davant del coronavirus. Ens n’anirem, però, ben avall del 2021, gairebé a finals d’any.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió