Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Concentracions arreu del territori contra la prohibició d’exhibir banderes no oficials als edificis públics

Les convocatòries cridaven a evitar el confinament de la llibertat d’expressió

Redacció
Redacció 03/06/2020
Pla obert dels assistents a la concentració de Girona en contra de la regressió de drets i llibertats el 3 de juny de 2020 (Horitzontal)

Municipis d’arreu de Catalunya han estat escenari aquest dimecres a la tarda de concentracions en contra de la sentència del Tribunal Suprem que prohibeix exhibir banderes no oficials als edificis públics, en una decisió que inclou, per exemple, la bandera independentista catalana o la que agrupa el moviment lgtbi. Les xarxes socials han recollit convocatòries de municipis del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre, de l’Àmbit Metropolità de Barcelona o de les Comarques Gironines, entre d’altres. Per exemple, a Girona una vintena de persones s’han concentrat davant de la plaça del Vi en contra de la “regressió de drets i llibertats” a Catalunya. Les convocatòries cridaven a evitar el confinament de la llibertat d’expressió.

Pla general de la concentració gironina en contra de la regressió de drets davant de la plaça del Vi amb els assistents amb paraigües

Pla obert dels assistents a la concentració gironina en contra de la regressió de drets i llibertats amb paraigües sota la pluja el 3 de juny de 2020 (Horitzontal)