Divendres, 28 de gener de 2022 - Edició 1282
La República

ZP malgasta i carrega el deute als Ajuntaments

Amb nocturnitat i a traïció, el govern de Rodríguez Zapatero acaba de fer públic mitjançant el BOE un decret que fulmina l’autonomia municipal, prohibeix als ajuntaments realitzar operacions d’endeutament fins […]

Col·lectiu 2014 24/05/2010

Amb nocturnitat i a traïció, el govern de Rodríguez Zapatero acaba de fer públic mitjançant el BOE un decret que fulmina l’autonomia municipal, prohibeix als ajuntaments realitzar operacions d’endeutament fins el 2012.

Mentre tothom estava distret amb l’estatut d’autonomia i la reforma del Tribunal Constitucional, el govern de Zapatero aprova un decret nocturn per eliminar la capacitat de gestió dels ajuntaments. Sembla una broma de mal gust, Zapatero desprès de malgastat els diners amb les seves boges decisions, ara passa el seu deute als ajuntaments.

La notícia ja ha provocat les primeres reaccions entre elles les d’alguns líders municipals de la coalició de CiU, carregant contra aquesta decisió via decret, esperem que això faci que la coalició nacionalista reaccioni amb fermesa i no s’abstingui al decret de les retallades de Zapatero, no s’entendria que amb aquesta darrera decisió contra els ajuntaments compti amb la complicitat de CiU.

La mala gestió del Govern Espanyol no la tenen que pagar els Ajuntaments i resta d’ens locals, les administracions més properes als ciutadans, prou espoli a Catalunya.