Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Zaragoza, molt i molt gran!!!!!

Cada estiu, és un plaer escoltar a José Zaragoza, secretari d’organització del PSC; ens delecta amb les seves ja tradicionals i sucoses declaracions. Expert en l’art de la intoxicació política, […]

Col·lectiu 2014
Col·lectiu 2014 12/08/2009

Cada estiu, és un plaer escoltar a José Zaragoza, secretari d’organització del PSC; ens delecta amb les seves ja tradicionals i sucoses declaracions. Expert en l’art de la intoxicació política, cada any ens sorprèn més, sap que a l’estiu tota cuca viu, i ell ho sap aprofitar molt bé.

Aconsegueix portar els mitjans al seu corral. Sense despentinar-se aconsegueix els titulars que vol; deriva qualsevol tema, problemàtic pel PSC, cap a temes que descol•loquen als seus rivals polítics. Diuen que mana més que qualsevol conseller, diputat o alcalde i només dóna explicacions al President Montilla. És un veritable professional de la política: 24 hores, festius inclosos, al servei del projecte socialista.

Dos exemples brillants d’aquests darrers dies, la primera quan diu que ell pensa com el Conseller Castells, en referència a tenir grup propi a Madrid, però ara no toca, i tot segueix igual, cap discrepància, són declaracions matemàticament calculades per fer bullir l’olla i fins i tot els hi surt bé.

La segona declaració és encara més genial! com si fos un gran descobriment, deixar anar a TV3 que el PP i CiU tenen reunions secretes per preparar el futur!!! I l’encerta, els mitjans comprant i el dia fet. És clar que s’han reunit els dos partits, algú ho posa en dubte? de la mateixa manera que s’han reunit secretament el PSC i el PP; fins i tot, igual que Madí i Zaragoza s’han reunit per dissenyar el repartiment de freqüències de radio i per pactar altres negocis polítics inconfessables; de la mateixa manera que el PP i el PSOE van pactar l’estratègia política per fer fora els nacionalistes bascos del Govern d’Euskadi, o algú és pensa que tot plegat va ser una casualitat.

Així mateix, també s’han reunit PSC i CiU per parlar del futur i parlar de la sociovergència; perquè per damunt de tot, Zaragoza és un professional, sense ideologia, al servei del seu partit i que aquest no perdi quotes de poder. I cal ser previsors davant una possible pèrdua de la presidència de la Generalitat. Val més preservar una conselleria en cap.