Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Una altra cacicada de Rita Barberà.

Em costa moltíssim aguantar-me d’escriure la frase que li voldria dedicar a la impresentable alcaldessa de València Rita Barberà. No l’escric, primer perquè no en trauria res d’insultar-la i segon […]

Vicenç Marquès i Sanmiquel 03/10/2009
Em costa moltíssim aguantar-me d’escriure la frase que li voldria dedicar a la impresentable alcaldessa de València Rita Barberà. No l’escric, primer perquè no en trauria res d’insultar-la i segon perquè, un cop escrita aquí i llegida per algun membre del PP valencià o per ella mateixa, la denúncia vers a mi fóra immediata. I potser fins i tot la Direcció d’INDIRECTE.CAT em retiraria el compromís adquirit amb el diari digital per seguir opinant com ho vinc fent cada vegada que em plau.
Les ordres que ha donat aquesta, diguem senyora per dir quelcom, fent canviar unes frases d’una obra operística escrita per una altra persona, demostren fins a quin punt TOTS i TOTES les persones que componen la caverna PePeísta, són capaces d’arribar per tal de seguir fent mal a Catalunya.
Emplaço i encoratjo al Cor de la Generalitat Valenciana, siguin del color polític que siguin, a negar-se a cantar aquesta òpera mentre no es tornin als textos originals.
I emplaço i encoratjo als partits de la Oposició, tant del Consistori Valencià com els de la Generalitat Valenciana, a que interposin una denúncia contra la “senyora” Rita Barberà, acompanyant la denúncia una petició de dimissió. El que ha fet és vergonyós, lamentable i intolerable.