Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

#‎TotsAmbSantiVidal‬, nou referent de l’independentisme

Avui l'estat espanyol ha convertit a un jutge català ben normal, que només va tenir la gosadia d'escriure al seu temps lliure una suposada i futura Constitució Catalana, en un […]

Jordi @JordiOA 27/02/2015
Avui l'estat espanyol ha convertit a un jutge català ben normal, que només va tenir la gosadia d'escriure al seu temps lliure una suposada i futura Constitució Catalana, en un nou màrtir, en una icona de com funciona la justícia a Espanya i en un nou referent de l'independentisme. Una justícia totalment polititzada on la llibertat d'expressió no hi és ben rebuda quan va encontra de la seva oligarquia. On l'estat permet que el president del TC pugui tenir carnet del PP, que hi hagi magistrats que admirin Franco o hi hagi jutges a Madrid que cobrin primes d'empreses privades quan està totalment prohibit i casualment fallen a favor d'aquestes empreses. Però escriure Constitucions, és castigat amb una suspensió de 3 anys. I no l'han expulsat pel que dirien a Europa.
 
En fi, és un nou argument per a que els indecisos s'ho pensin, per marxar, per declarar la independència des del Parlament Català, per donar-nos pressa, per descobrir que el diàleg mai no serà possible.