Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Taller de formació: Feminismes

El 8 de desembre es va viure l'anomenat Dilluns Negre: dues dones -una, veïna de Paterna, al País Valencià- i la parella d'una d'elles, van ser assassinades a mans dels […]

Plataforma pel Dret a Decidir - País Valencià PDaD 16/12/2014
El 8 de desembre es va viure l'anomenat Dilluns Negre: dues dones -una, veïna de Paterna, al País Valencià- i la parella d'una d'elles, van ser assassinades a mans dels seus (ex) companys, una tercera va aconseguir eixir amb vida. Dos dies més tard, el 10 de desembre, una filla i la seva mare foren assassinades per la parella de la primera víctima. Aquests nous casos se sumen als 65 assassinats a l'estat espanyol que comptabilitzava la Coordinadora Feminista de València el 25 de Novembre d'aquest any (6 casos al PV que ara passen a set amb el cas de Paterna), dia de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 

El terrorisme masclista és lamentablement un fet en la nostra societat, producte d'un sistema patriarcal que no només discrimina a la dona a través de diferents formes de violència, sinó que s'acarnissa amb tot allò que transgredisca les relacions heterosexuals monogàmiques i el binomi de gènere “home-dona”, el que fa que no puguem oblidar-nos dels col·lectius LGTBI.
 

Des de la JODAD considerem necessari el feminisme com a eina d'un necessari canvi social. És per això que us convidem a participar en el nostre taller de formació el 19 de desembre a les 18:30 a la Societat Coral el Micalet.
 
Totes i tots per una societat antipatriarcal i feminista!

Més informació:

jovesdad@gmail.com

@Jodad_pv

https://www.facebook.com/events/760359630668146