Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Retroactiu 2-8-2004

Comentari retroactiu . 2-8-2004 Sr. Aznar Jo, “un pobre ignorant, que paga els seus impostos per no poder ser escoltat, n’hi informat, (arreu),amb la seva llengua,”el CATALA “, que durant […]

Màrius Viella
Màrius Viella 23/06/2008

Comentari retroactiu . 2-8-2004

Sr. Aznar

Jo, “un pobre ignorant, que paga els seus impostos per no poder ser escoltat, n’hi informat, (arreu),amb la seva llengua,”el CATALA “, que durant tants anys se’ns a menyspreat, i que malauradament, un cop salvat alguns entrebancs, fins i tot dintre de casa nostre es manifesta una manca de sensibilitat vers Catalunya , la llengua i la seva gent”; voldria intentar guanyar una medalla com l’Aznar, però sense tenir de fer pagar dos milions d’euros, als meus conciutadans, portant al Sr. Aznar al criteri de cadascú .

Des que el Sr. Aznar anuncià que no es tornaria a presentar a les properes eleccions per la presidència, es produí un canvi tant radical en el seu comportament, que hom pensava que alguna cosa s’estava forjant;–“-vet-aqui,” que al cap de poc , sorgiren els primers indicis del conflicte i la destrucció de l’Iraq ; i aquesta es la mare dels ous.¿ qui garanteix que l’atemptat del 14M a Madrid no te cap relació al suport donat a Bush per l’invasió de l’Iraq?.

No i pot haver ningú honrat, i amb dos dits de front , que pugui entendre el posicionament d’aquest “personatge”, (amb tot el mont en contra de la guerra, i contra qualsevol intervenció violenta), donés suport aferrissat incondicional, fins el punt de fer de missatger, cap de ventes, neteja-sabates, i”de la veu del seu amo”, del esperpèntic i prepotent Bush.

Evidentment això te un preu, que a la llarga , els espanyols i els catalans , en tindrem de pagar una bona part ;lo que no sé , que es lo que cobrarà L’Aznar ; jo sempre e cregut que el seu final seria de granger per terres californianes,( perquè la fotuda molt grossa), però m’escama que s’hagi tingut de pagar la medalla del reconeixement a la tasca feta ; de totes maners ,ja li guarden un lloc de treball per quan ho cregui oportú.

Deixem el temps per testimoni,,–- i ja en tornarem a parlar,,–de moment la presentació del seu llibre , no s’ha vit encoratjat de fer-la al seu país ––mal símptoma–¡culpable!