Diumenge, 27 de novembre de 2022 - Edició 1585
La República

Retallades injustes, dèficit injustificable!

Les retallades en Sanitat venen imposades pel govern espanyol ja que, segons els seus càlculs, la Generalitat ha sobrepassat el límit màxim de dèficit permès. Això s’ha traduït en que […]

Jordi @JordiOA 15/04/2011

Les retallades en Sanitat venen imposades pel govern espanyol ja que, segons els seus càlculs, la Generalitat ha sobrepassat el límit màxim de dèficit permès. Això s’ha traduït en que aquest any s’haurà de reduir el pressupost entre un 10% i un 20%.

Per complir amb aquest retallada imposada per un govern socialista, CiU s’ha marcat com a objectiu, entre d’altres mesures, estalviar 1.000 milions d’euros en sanitat.

El que no explica cap partit és que tenint en compte les balances fiscals, Catalunya aporta mensualment a les finances espanyoles uns 1.800 milions d’euros. On està el dèficit?

Si us hi fixeu bé, en un sol mes APORTEM quasi EL DOBLE del que ens estan obligant a retallar per a un any!

Calen més raons per voler la independència? Cada mes que esperem a prendre aquesta decisió equival a perdre 1.800 milions d’euros que s’haurien pogut invertir en sanitat, educació, infraestructures, recerca i desenvolupament o en fer inversions per combatre l’atur.