Edició 2132

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 27 de maig del 2024
Edició 2132

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 27 de maig del 2024

Reagrupa, Reagrupament

|

- Publicitat -
El 2006 va néixer el corrent crític anomenat Reagrupament, de la mà de Joan Carretero, ex conseller de governació de la Generalitat, i amb ell s’encenia una espurna d’esperança a la nostra societat. 
 
Durant aquests anys els catalans les hem vist de tots colors però ha estat des del naixement de Reagrupament que hem posat sobre la taula la possibilitat d’unir esforços per assolir l’estat propi, independentment dels colors del carnets o les ideologies. 
 
Reagrupament ha estat corrent crític, associació, partit, aliat… i és ara el despertador que reagrupa, que evidencia i fa de pont entre el que fa dècades havia de ser el pacte natural. 
 
ERC i CiU han de deixar-se estar del pensament a curt termini i obrir-se de mires. Reagrupament sempre ha mantingut un missatge fonamental pels temps que vivim, unitat entre els sobiranistes per sortir d’aquest atzucac on Espanya ens ha condemnat. 
 
Reagrupament pretén agrupar, unir, d’una forma diferent. Però el seu paper també serà fonamental un cop assolida la independència. Caldrà el seu treball i la seva influència per treballar cap a una necessària regeneració democràtica.    
Publicitat

Opinió

Minut a Minut