Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

PETE BEST TINDRÀ UN CARRER A LIVERPOOL

|

- Publicitat -

El primer bateria dels Beatles Pete Best tindrà un carrer a la seva ciutat. El govern municipal de Liverpool ha decidit dedicar-li un carrer després de la campanya generada a internet que ha aplegat més de 10.000 adhesions.

Tot i que no és habitual que es dediqui un carrer a una persona viva, l’ajuntament de Liverpool ha valorat la contribució de Pete Best al patrimoni musical de la ciutat. ‘Pete Best Drive’ s’obrirà la propera primavera, un cop finalitzin les obres d’urbanització d’una nova zona residencial a prop dels camps d’entrenament d’un dels equips de futbol locals, l’Everton, a West Derby. Pete best s’afegeix així a la resta de ‘beatles’ que ja tenien un carrer dedicat a la seva ciutat des del 1981.

Publicitat

Pete Best es va mostrar “molt afalagat i honorat que la ciutat de Liverpool, els membres del Consell i la gent de Liverpool hagin pensat en honorar-me d’una manera tant fantàstica”. A la mateixa zona un altre carrer portarà el nom de ‘Casbah Close’ en homenatge al Club Casbah que va obrir la seva mare Mona Best i a on els Beatles van actuar en la seva inauguració.

El Casbah Club va ser fundat per la mare de Pete Best i el seu germà (i actual mànager) Roag el 29 d’agost de 1959. En un principi volia ser un lloc de trobada pels amics de Pete, però aviat es va convertir en el lloc de trobada de molts grups de la ciutat i va passar a ser un club amb actuacions en directe. Els Quarry Men van actuar a la festa d’inauguració i es van convertir en el grup resident. Els Beatles i Pete Best es van fer amics i ben aviat Pete Best ingressaria al grup com a bateria.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut