Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Per què vaig decidir esdevenir voluntari a Help Catalonia

Aquests darrers anys he pogut veure com el poble català ha pres un camí cap a la independència d’una forma molt democràtica, pacífica i cívica. Les multitudinàries manifestacions a Barcelona […]

Help Catalonia
Help Catalonia 23/05/2014
Aquests darrers anys he pogut veure com el poble català ha pres un camí cap a la independència d’una forma molt democràtica, pacífica i cívica. Les multitudinàries manifestacions a Barcelona i la cadena humana han estat un exemple pel món sencer de com es pot expressar el seu desig de llibertat i ha fet molt palès que el que el poble català vol es votar per decidir el seu futur. 
 
Davant tots aquests esdeveniments només puc sentir de l’admiració i, sabent que una part crucial es jugarà a l’arena internacional no vaig dubtar cap moment en respondre a la crida de Help Catalonia per voluntaris per fer traduccions. Faig traduccions al francès i si la meva tasca ajuda almenys una mica aportant un gra de sorra estaré molt satisfet.
 
Per mi es un honor i un privilegi formar part d’aquest grup. Gràcies a les eines informàtiques que ara existeixen es pot fer molt sense ser necessàriament a Catalunya. Es per això que, malgrat el fet de no haver conegut personalment a aquesta gent em sento com si tots pertanyem al mateix equip. I internacionalitzant aquest desig de llibertat és quelcom que Help Catalonia fa de la millor de maneres.
Jose Garcia-Cobian