Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Pensament únic

|

- Publicitat -

Catalunya està segrestada per una minoria sorollosa nacionalista, que hi ha instaurat un pensament únic. Els milers de banderes espanyoles exhibides als balcons el dia de la Constitució demostra que existeix una Catalunya real, que no pensa igual. La Via Catalana no va existir, és un invent i una manipulació seminazi. Ens volen silenciats, sense dret ni a votar ni a decidir, ni a opinar. Els que se senten espanyols tenen por, no poden ni sortir al carrer, són espiats i no poden sopar a la Camarga, perquè saben que els escoltaran.
 
Qui parla castellà és insultat, agredit i no se li ofereix feina. A tot arreu t’obliguen a parlar en català. Es nega el dret a fer les classes de les autoescoles i les acadèmies en castellà, es prohibeixen els DVDs i les revistes en castellà, es tanquen els webs en castellà i es cremen els diaris en castellà a la Plaça Major del poble. Els jutges t’obliguen a utilitzar el català si vols tenir defensa, en cas contrari te la treuen. Tots els canals de TV són obligatòriament en català i Messi, Neymar, Alves, Adriano, Pedro i Alexis parlen en català, que és la llengua pròpia de tots els mossens, que es neguen a fer la missa en cristià. També s’hi neguen molts venedors, molts taxistes i molts operaris, que no entenen el castellà i que cada dia t’ataquen amb un insultant “no t’entenc”, i es queden tan amples. Totes les pel·lícules de cinema són en català, així com totes les cançons de les ràdios.
 
Els ajuntaments que no pengen la senyera són portats als tribunals, els espanyols són insultats i odiats des de molts mitjans i moltes tribunes, partits i institucions. El clima de la societat catalana és irrespirable, ja des de l’època del Pujol. A les escoles es canta cada dia “Els segadors” i qui no ho fa és expulsat o suspèn l’assignatura.
 
Com que els sants tenen vuitada, això està dedicat als innocents.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió