Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

NOU LLIBRE SOBRE STUART SUTCLIFFE

|

- Publicitat -

 

Coincidint amb el 50è aniversari de la mort de Stuart Sutcliffe (el 10 d’abril de 1962) es publica el llibre In Conversation With Stuart Sutcliffe. His Life, Work and Relevance.

Publicitat

 

El llibre ha tingut el vist-i-plau de la familia de l’anomenat cinquè beatle i inclou nombroses imatges inèdites tant de la seva obra artística com d’altres imatges. En destaquen algunes fotografies de l’Stu al seu estudi d’Hamburg, ciutat en la que va morir.

 

El llibre està pensat com a una exposició de l’obra artística d’Stuart Sutcliffe (que en el seu moment va ser molt valorada i que semblava indicar unes importants perspectives de futur) posades en relació (“in conversation”) amb les obres d’altres artistes actuals, que han contribuit també a aquest llibre. També s’inclou una imaginària conversa entre l’Stu i el seu gran i íntim amic John Lennon.

 

In Conversations With Stuart Sutcliffe s’ha posat a la venda de manera exclusiva durant dues setmanes per als membres del seu club oficial de fans (www.stuartsutcliffefanclub.com). Tot seguit es podrà adquirir a la botiga Amazon i a la cadena HMV.

 

In Conversation With Stuart Sutcliffe. His Life, Work and Relevance

ISBN 978-0-9572262-0-3

37,62 € 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut