Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

No Vull Pagar

Prou Peatges també ha convocat el primer #novullpagar popularper al proper dimarts 1 de maig a les 12h del migdia. L’entitat emplaça els conductors a agrupar-se per passar sense pagar […]

Màrius Viella
Màrius Viella 26/04/2012

Prou Peatges també ha convocat el primer #novullpagar popularper al proper dimarts 1 de maig a les 12h del migdia. L’entitat emplaça els conductors a agrupar-se per passar sense pagar al mateix moment una sèrie de peatges de la xarxa d’autopistes catalana. En concret, els de Vilassar (C-32); Martorell (AP-7), en sentit Barcelona; Mollet (C-33); Manresa (C-16); els de sortida de Girona Sud i Figueres Sud (AP-7); Túnels del Garraf (C-32), i els de sortida d’Amposta-Deltebre i Ulldecona-Vinaròs (AP-7).
Ara seria el moment d’aprofitar fer la proposta , per modificar el cobrament de la taxa  de peatges ; la meva proposta seria : suprimir tots el peatges d’arreu de l’estat espanyol;  imposar una taxa d’entrada a tot l’estat , tan per terra i mar com per aire, i en tots els passos fronterers i adunes , recaptar 5€ per persona , sense límit de temps d’estada al nostre país; 15€ per turisme , per circular per tot l’estat ; 20€ per camió, siguin de la nacionalitat que siguin ,encara que siguin de l’estat espanyol, ( turismes inclosos).