Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

No és moment de defallir, és el que estan esperant

Com fan els règims autoritaris, l’Estat espanyol s’està dedicant a comprar informació privilegiada de forma il·legal on sigui –entenguin paradisos fiscals, principalment- que pugui fer mal al procés sobiranista. Ahir […]

El Dietari del Procés
El Dietari del Procés 07/08/2014

Com fan els règims autoritaris, l’Estat espanyol s’està dedicant a comprar informació privilegiada de forma il·legal on sigui –entenguin paradisos fiscals, principalment- que pugui fer mal al procés sobiranista. Ahir dimecres a la nit es va conèixer que un delator de la Banca Privada d’Andorra hauria venut la informació del Cas Pujol a l’Estat, i d’aquesta manera s’hauria acabat destapant el cas.
 

Cal que estiguem ben preparats per afrontar qualsevol notícia que pugui aparèixer en relació a Catalunya o al procés. Els errors ni tampoc els delictes de persones individuals no poden ni han de fer-nos allunyar del rumb cap a Ítaca. El president Mas parlava de mantenir la fortalesa psicològica, no sense raó. El president és ben conscient que acabem d’entrar en la fase de desgast del conflicte que pretén minvar les nostres forces i les nostres il·lusions per tal d’arribar derrotats moralment a l’hora de disputar la batalla final aquesta tardor.
 

La ciutadania ha de mantenir la tensió i la il·lusió, saber-se posar a recer del bombardeig de la caverna espanyola i ser molt conscient que no hem de tenir por a sortir el proper 11 de setembre, sí per tercera vegada consecutiva, a guanyar-nos el nou país. Si hem arribat fins aquí, ara no podem defallir. Perquè aquesta és la única manera de sortir d’aquest espiral decadent de dominació i corruptela espanyola que tant de mal ha fet, també, al nostre estimat país.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari 2014