Edició 2132

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 27 de maig del 2024
Edició 2132

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 27 de maig del 2024

Mossos, abaixeu les banderes espanyoles!

|

- Publicitat -
Al nostre país la Policia Nacional espanyola té ben visible la seva bandera, però ni rastre de la senyera a les casernes i comissaries. Als Mossos d’Esquadra però se’ls obliga a posar ben visible la bandera d’Espanya, al costat de la catalana. 
 
Recórrer el nostre territori és un conglomerat de realitats incoherents que sovint acceptem sense reflexió prèvia, hi estem acostumats.  Com podem permetre que a casa nostra ens obliguin a situar la bandera d’Espanya a les  comissaries, i els que venen de fora puguin fer el que vulguin i ens imposin el seu tarannà? 
 
Per dignitat i coherència els Mossos d’Esquadra haurien d’abaixar les banderes d’Espanya de tots els edificis públics del país. No cal demanar que els edificis de l’Estat espanyol alcin la senyera, volem un país normal on la bandera dels espanyols només aparegui a la seva ambaixada. 
 
Som un país, anem cap a l’Estat propi o encara som una colònia espanyola? Bé doncs, de forma ordenada, amb el seny que ens caracteritza, comencem a ser coherents i amaguem la bandera d’aquest Estat espanyol que només ens trepitja. 

Pots seguir-me a Twitter: @llfeliu o al meu blog personal: www.lluisfeliu.com 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut