Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Merry CruyfMass

Amigues, amics, Camarada Ròdia, Maurici Lucena: Un any més celebrem, com cada any, el natalici de Johannes Hendrick Cruijff. Enguany ho farem cantant en homenatge a Sandro Rosell, un visionari […]

Rival Petit
Rival Petit 25/04/2014

Amigues, amics, Camarada Ròdia, Maurici Lucena:

Un any més celebrem, com cada any, el natalici de Johannes Hendrick Cruijff. Enguany ho farem cantant en homenatge a Sandro Rosell, un visionari que en menys de quatre anys ha aconseguit deixar al Barça una empremta inigualable que, en fi, faria empal·lidir d'enveja l'amic Joan Gaspart.

Tanmateix, el mandat del nostre particular Schettino té llums i ombres, i és injust destacar-ne només les segones. Per això, a més d'un sentit homenatge musical al seu caràcter visionari, aquí va un decàleg de les seves fites.

1- Es va disculpar a Extremadura, però no es va fer militant de Falange

2- Va signar un acord amb Qatar, però no va signar cap acord amb el Cártel de Medellín

3- Es va petar Guardiola, però no el va substituir amb l'artífex del Dream Team, descobridor de Messi i inventor de la penicil·lina Charly Rexach.

4- Li va posar el nom del Museu a un delinqüent condemnat, però no li va posar el nom d'Antonio Anglés.

5- La seva higiene corporal va ser elogiable en tot moment, així com la seva figura i el fet que la seva herència deixi poc marge per repetir festasses atòmiques, perdó, excessos censurables al Luz de Gas per celebrar les fites esportives del Barça.

6- Va deixar encarrilada una florentinada de 600M€ pel Nou Camp, però almenys no el farà a Barcelona World.

7- Hisenda el va atrapar amb tot al galàctic fitxatge de Neymar, però segueix al carrer com Millet.

8- Ha deixat Bartomeu de president, però podria haver deixat una Troika Gaspart- Bartomeu- Freixa.

9- Va intentar tornar a encabir els nanos molt macos al Camp Nou, però no els va pagar perquè amenacessin i apallissessin a Laporta.

10- I, en fi, sempre saludava.

GODO ONO