Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Malversacions de temps i diners dels ciutadans

Malversacions de temps i de diner públic Suposo que el TC, igual que tots els estaments d’aquest país, s’alimenta del Pressupost General de l’Estat, i que aquest pressupost , a […]

Màrius Viella
Màrius Viella 17/04/2010

Malversacions de temps i de diner públic
Suposo que el TC, igual que tots els estaments d’aquest país, s’alimenta del Pressupost General de l’Estat, i que aquest pressupost , a de garantir un màxim de rendiment i eficàcia dels estaments i administradors, entre ells el TC; jo no se si a aquests deu ”supermans” de la judicatura, s’hauria de poder exigir danys i perjudicis , perquè desprès de quatre anys de debat sobre un estatut , que tothom sap que fou aprovat per els respectius Parlaments de les respectius Nacions , i per el Congres dels Diputats, votat per el quaranta nou per cent dels Catalans, desprès d’haver sigut esquilat i retallat per el Sr. Guerra i la negociació entre el Sr. Mas i el President del govern Sr. Rodríguez Zapatero, la eficiència d’aquest TC ha sigut totalment nul , i en camí de continuar debatent , mentre es va mamant del pressupost que deriva dels impostos de tots els ciutadans ; crec que estan robant els diners a tots els espanyols i als catalans ; no es pot entendre que deu “supermans”, tinguin tant de poder per fer trontollar mes quaranta milions de ciutadans ; es del tot vergonyós que tinguin la potestat de intocables i d’omnipotents.
Al jutge Garzón , el volen excloure de la judicatura , per voler implantar justícia , que si els ciutadans no en prenen consciència i no es mobilitzen, de ben segur que ho aconseguiran ; i sobre aquests que volen fer la justícia a la seva mida , menyspreant la veu dels ciutadans , ningú s’atreveix a moure un dit.
Portem mes de quaranta anys de intentar consolidar una democràcia , que a hores d’ara els nostàlgics del franquisme , encara la fan servir per fer sentir la seva veu, i tocar allò que no sona a la resta de ciutadans de la península ibèrica, negant el dret a que els que lluitant per la llibertat uns , i obligats altres, varen morir i resten enterrats en llocs desconeguts, en la majoria dels casos .
Si el pensament d’esquerres no unifica opinions i gestions , per aconseguir una formació que sigui respectada i ben considerada , de ben segur que el Sr. Aznar es tornarà a presentar, en propers comicis.
Marius Viella La Bisbal d’Empordà 17-4-2010 T/. 972640762