Dilluns, 10 d'agost de 2020 - Edició 745
La República

L’ESTELADA, SÍMBOL ADQUIRIT

Està clar, que la verdadera bandera i única de país és la Senyera, la bandera catalana de tota la vida i oficial i que això quedi clar. El que passa […]

Xai Negre
Xai Negre 19/05/2016

Està clar, que la verdadera bandera i única de país és la Senyera, la bandera catalana de tota la vida i oficial i que això quedi clar.

El que passa és que, algú va inventar la ja famosa bandera i que el poble català ha assumit en la lluita per assolir la independència, i diuen és un híbrid de la senyera i la bandera cubana, amb la qual buscar crear el sentiment de llibertat i o independència, mireu enllaç següent:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Estelada

L'estelada amb el seu disseny definitiu naix l'any 1918, fruit de la voluntat de crear un símbol potent i de referència per al catalanisme radical a través de Vicenç Albert Ballester, que dissenyà o inspirà la senyera estelada, i al mateix vaig en qüestió va ser el primer el el quan va aparèixer publicada per primer cop l’estelada, en el butlletí L'intransigent.

Us recomano, que llegiu l’anterior enllaç us he posat aquí, molts interessant.

I d'acord amb això, trobo que és com un dret adquirit, si en quasi 100 anys des de la seva creació no ha estat declarada il•legal, es dóna per suposada, d’està o poder està en un marc legal, almenys no moralment ni èticament, pot ja ser il•legalitzada.

Per tant, insto a govern català, governat avui dia pel sr. Puigdemont, que parli amb qui hagi de parlar, per exemple començant per la Unió Europea, i les altres institucions, I que passés a tenir legalitat assistida , és a dir, la primera bandera és la senyera, però aquesta fos com la mare, que ho és de l’estelada, i l’estelada oficialment pogués està on i qualsevol lloc, respectant sentiment de catalanisme i bones maneres, i o la millor solució en institucions, seria apareguessin juntes, una al costat de l’altra. I com no, en actes esportius o no, no poguessin prohibir l’estelada, que mostra sentiments, si tot es fa dins respecte i educació, tots sentiments i formes de pensar formen els valors d’un poble, i els altres pobles han d’entendre-ho, igual que demès (catalans) fan amb allò que pensen a resta Espanya.

Relacionats