Dilluns, 10 d'agost de 2020 - Edició 745
La República

L’esforç d’una societat per fer prosperar un país

Potser els semblarà una rucada, però la CUP també s’ha de justificar davant del seu electorat. Potser per això no tenen cap recança a amenaçar amb una esmena a la […]

El Dietari del Procés
El Dietari del Procés 01/06/2016

Potser els semblarà una rucada, però la CUP també s’ha de justificar davant del seu electorat. Potser per això no tenen cap recança a amenaçar amb una esmena a la totalitat el govern. Els anticapitalistes han d’escenificar que han posat car el preu del seu vot favorable als pressupostos, o la seva abstenció, si és que finalment hi donen suport.

Mentrestant, estem ben entretinguts amb la polèmica okupa. Ahir vèiem Eulàlia Reguant dubtar sobre si calia o no anar a okupar les segones vivendes dels ciutadans, i poc després descobríem que el seu company de partit i al Parlament, Benet Salellas, té 11 propietats, la majoria herències familiars. Avui el gran protagonista de la jornada sortia a explicar que totes aquestes propietats eren legítimes perquè havien estat guanyades “amb la suor i l’esforç” dels seus avantpassats. Coi, com la immensa gran majoria de gent que té segones residències.

Article escrit  per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al 
bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs 
aquí

Relacionats