Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

“Les ganes de sumar em motiven a contribuir a Help Catalonia”

Ha de ser molt dur viure com a espectador aquests moments de la nostra història col.lectiva. El meu cas no és excepcional: avui en dia són molts els qui en aquests moments en […]

Help Catalonia
Help Catalonia 02/05/2014

Ha de ser molt dur viure com a espectador aquests moments de la nostra història col.lectiva. El meu cas no és excepcional: avui en dia són molts els qui en aquests moments en què el procés de transició nacional pren velocitat, desitgen implicar-se d’una o altra forma en iniciatives col.lectives que sumen cara a la llibertat de la nostra nació. 

Cada cop es fa més evident la guerra bruta dels poders de l'estat espanyol en contra de Catalunya. És un intent d'anorrear la nostre nació per tots els mitjans: lleis retrògrades, escanyament econòmic generador de retallades i empobriment, manipulació i control dels mitjans informatius… i que Help Catalonia posa en evidencia a diari arreu del món. Desemmascarar aquesta guerra bruta de l'estat espanyol es una manera de contribuir a crear consciència i estimular els valors democràtics de la societat. 
 
Aquestes ganes de sumar són les em motiven a contribuir com a voluntari a Help Catalonia. En Roger, un bon amic, és qui em va comentar la possibiltat de donar-hi un cop de mà, i aquí estic. La meva contribució és molt modesta, em dedico a fer com de gota malaia, diàriament i des de Barcelona penjo al Facebook  les informacions més rellevants que es publiquen al web de Help Catalonia ja sigui en castellà, anglès, italià, alemany o en català. Són molts lectors i molts també els qui redireccionen els post a les diverses xarxes socials. És una petita labor que suma complicitats a la teranyina d'Internet.
 
Em sento molt afortunat, penso que m’aporta molt més Help Catalonia del que jo puc oferir senzillament mantenint la constància en allò que està a l’abast del meu braç. I content de fer-ho, el voluntariat a Help Catalonia m’ofereix la oportunitat de poder sumar el meu petit esforç als dels altres companys voluntaris que, dia rere dia, contribueixen a pujar la moral i a no defallir en aquest llarg camí de transició nacional.
 
Sebastià Mayol
Expert en cooperació internacional
Voluntari a Help Catalonia