Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La puta i la Ramoneta

Darrerament tinc la sensació que CIU fa més que mai de puta i Ramoneta. Sembla que un cop més el senyor Duran fa un tour per totes les tv catalanes […]

Sergi Varet
Sergi Varet 18/06/2013
Darrerament tinc la sensació que CIU fa més que mai de puta i Ramoneta. Sembla que un cop més el senyor Duran fa un tour per totes les tv catalanes i espanyoles, i per totes les emissores de ràdio que pot, per continuar lapidant el full de ruta del govern català però al mateix temps el MHP Mas no obre la boca. Un va cardant per un costat i l´altre va callant com una puta que no pot remugar.
 
De que té por el senyor Mas? creu que el seu partit caurà més encara si fa fora al senyor Duran?
Em dona la sensació de que aquests dos estan ben sincronitzats, sembla que juguen a un joc que potser els mortals no entenem, però una cosa si que tenim clar, CIU es CIU, no ens deixem enganyar, aquesta gent ha mogut els fils del país durant molts i molts anys, els seus tentacles arriben fins a molts racons i tenen molts tractes amb Spain.
Personalment segueixo sense veure el MHP fent el que ha de fer com a país, tant costa donar passes cap a l´estat propi?
Mentre el botifler d'en Duran segueix lluitant per allargar la consulta i menysprear-la, el senyor Mas surt al Parlament anunciant tot un seguit de feines i tasques que ha iniciat el seu govern, intentant fer veure que fan moltes altres coses que no pas només lluitar per la consulta però sense perdre de vista la mateixa.
En resum intenten guanyar temps per mantenir content al botifler i part del seu electorat menys catalanista. En aquest punt s´arrisquen a que ERC trenqui el pacte i forci unes eleccions anticipades plebiscitàries on CIU podria fotre's la patacada més gran de la seva història.
 
A que juga CIU? a la puta i la Ramoneta…
 
Sempre he penat que s´ha de fer costat al president del teu país però sempre que el President faci costat al poble. A mi em fa la sensació que el senyor Mas ens pren el pel. No es pot dir independència però sí interdependència; no podem fer DUI, però intentarà crear estructures d´estat per tal de poder dotar al país de major força; no es planta amb el tema dels diners permetent que Spain ens deixi de pagar quantitats escandaloses de diners que fan que, per exemple, no puguem pagar als farmacèutics i que més tard provoca que haguem de pagar multes al estat espanyol, en canvi intentem crear una hisenda pròpia. Collons ja la tenim!!! fem-la servir!! 
Tot plegat sempre marejant la perdiu, sempre jugant a la puta i la ramoneta, sempre perdent el temps, un temps que no tenim, un temps que val or, més que mai, val or!!  Cada dia que passa perdem terreny, cada dia que passa, les escoles estan pitjor, cada dia que passa baixa la natalitat a Catalunya, cada dia que passa la sanitat esta més perjudicada, els funcionaris guanyen menys diners, l´atur puja, les PIMES tanquen i les inversions es ralentitzen, la vida segueix pujant, Spain ens cobra i exigeix molt més però nosaltres seguim igual, a ritme de cargol, quin és el preu que hem de pagar per la nostra llibertat?
 
Avui mateix en Duran botifler ha dit: “Sóc molt conscient que sóc el boc expiatori. Molta gent diu el mateix que jo i no se'ls diu res” Cagumtot!! qui diu el mateix que vostè senyor Duran? només el PP, C´s i alguns dels tancats del PSC!!
Creu senyor Duran que sentim pena per vostè que viu a tot drap, amb el màxim de luxes, viatjant a diari i dormint als millors hotels? Creu que ens importa la seva opinió? fa quasi un any, el 11S2012 més d' un milió i mig de persones van donar la seva opinió al carrer i van cridar un crit i un lema: IN-INDE-INDEPENDÈNCIA i Catalonia next state of Europe!! res a veure amb el que vostè senyor Duran demana o vol!! res a veure amb el que vol pel nostre país.
 
NO volem formar part d´un país que es un llastre per la UE i per qualsevol persona que hi visqui en ell.
NO volem un nou sistema de finançament. HO VOLEM TOT! volem gestionar tots els nostres diners i patrimoni.
NO volem estar regulats per les lleis espanyoles que la majoria van en contra de la nostra societat, VOLEM SER LLIURES!
NO volem tenir rei i molt menys un borbó que es dedica a matar éssers vius a preu de 250 euros l'escopeta i 30 euros el cartutx, mentre la gent passa gana.
NO volem que ens toquin la cultura i la llengua i molt menys els COLLONS!!
NO volem polítics com vostè senyor Duran: botiflers, obscurs, antiquats, poc demòcrates i que només miren per si mateix.
NO volem més retallades provocades per una mala gestió dels governs que han passat a Catalunya i per un espoli fiscal brutal del estat espanyol contra nosaltres.
 
En resum senyors de CIU i senyor Duran, mentre vostès juguen a la puta i la Ramoneta, els catalans decidim i volem decidir, volem ser lliures i no els volem al nostre Govern. Com diu el senyor Mas moltes vegades, “el camí serà molt difícil”, ara bé no volem que vostès ens el facin més. NO ens facin perdre més el temps, PROU de ximpleries, PROU de puta i Ramoneta, facin el que el poble els demana o surtin del mig!
 
Visca Catalunya Lliure