Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

La Plataforma pel Dret de Decidir recollirà signatures al Camp Nou

La Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés recolliran signatures al Camp Nou, durant el partit de futbol entre les seleccions catalana i argentina del proper dissabte, dia […]

Decideixo Decidir
Decideixo Decidir 21/05/2008

La Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés recolliran signatures al Camp Nou, durant el partit de futbol entre les seleccions catalana i argentina del proper dissabte, dia 24 de maig. 

Aquesta campanya és la continuació de la recollida de signatures pel Dret de Decidir que, com sabeu, es va fer els passats dies 9 de març i 23 d’abril. El dia 9 de març, perquè hi havia eleccions al congrés espanyol i eleccions municipals i departamentals a Catalunya Nord, i el dia 23 d’abril perquè és la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. La recollida de signatures del dia de Sant Jordi va comptar amb la presència d’un cercavila, pagat per la Xarxa d’Entitats, amb l’objectiu de convertir-la en un acte lúdic i reivindicatiu alhora.

En aquest mateixa línia d’actuacions lúdiques i reivindicatives, la PDD aquest dissabte, serà al Camp nou des de les 12 del migdia, hora en que s’inicien les activitats fins a l’acabament del partit entre Catalunya i l’Argentina.

La PDD vol ser present en totes les manifestacions populars, activitats lúdiques i propostes reivindicatives del nostre país. Per això ha estat present en activitats populars com la cursa del Corte Ingles o en actes reivindicatius com la manifestació antitransvasament d’Amposta, en ambdues activitats la finalitat va ser recollir signatures pel Dret de Decidir.

La voluntat de la PDD és ser present i donar suport a tots els actes que serveixin per fomentar, promoure i aprofundir en el Dret de Decidir del poble de Catalunya.

Demanem, un altre cop, als voluntaris i voluntàries que col·laborin amb la Plataforma pel Dret de Decidir aquest dissabte i que, com sempre, ens ajudin a apropar-nos al nostre objectiu aconseguir que Catalunya pugui decidir lliurement sobre totes les coses que, com a poble, ens afectin.

També aprofitem per agrair el suport de totes les persones que ens han ajudat en aquestes activitats i que comparteixen els nostres objectius, sense els voluntaris i voluntàries i el suport de moltes persones que ens faciliten la tasca i ens encoratgen a continuar endavant, la PDD no podria aconseguir la seva fita.

Un cop més, doncs, confiem en els ciutadans i ciutadanes perquè col·laborin amb nosaltres, no només donant-nos les seves signatures sinó també estenent i difonent els missatges i els objectius de la PDD.

Carme Forcadell Lluís

Plataforma pel Dret de Decidir

www.decideixodecidir.cat