Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

La Generalitat prepara la DUI en segon pla

Avui, en plena festivitat de Pasqua hem rebut una actualització del desenvolupament de les principals estructures d’Estat: l’agència tributària, la de protecció social i la política exterior. Els departaments corresponents […]

El Dietari del Procés 26/03/2016

Avui, en plena festivitat de Pasqua hem rebut una actualització del desenvolupament de les principals estructures d’Estat: l’agència tributària, la de protecció social i la política exterior. Els departaments corresponents estan desenvolupant una feina que hauria de veure’s culminada d’aquí a aproximadament setze mesos. El més interessant de tot, és que la feina s’està fent, és a dir, que mentre l’opinió pública s’entreté a dir que les declaracions dels polítics sobiranistes es contradiuen entre elles, la gent dels departaments de la Generalitat destinades a construir el nou Estat, l’estan desenvolupant i deixaran Catalunya, efectivament, preparada per fer la Declaració Unilateral d’Independència. Mentrestant, els nostres representants públics ja s’encarregaran de marejar la perdiu i despistar Espanya.
 

Malgrat els entrebancs que posa l’Estat espanyol, la Generalitat està contractant personal, desenvolupant programes informàtics i planificant per tal de de tenir, com dèiem, la desconnexió a punt per donar l’ordre al Parlament de fer la DUI. Aleshores tot haurà de funcionar com una seda: des de la recaptació de tots els impostos, comptant els estatals com ara l’IVA, l’IRPF, etcètera, fins al pagament de les pensions que ens pertoquin, tot passant per haver fet els deures a l’estranger i rebre poc a poc el reconeixement internacional dels diversos Estats. En aquest punt tenim un gran equip treballant a consciència: Romeva, Mas, Altafaj, Jordi Solé i fins i tot l’ex eurodiputada socialista Maria Badia. Tots units fem força per construir el futur dels nostres fills.

Article escrit  per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al 
bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs 
aquí