Jornada 9: PPSOEC’s a la vista

|

- Publicitat -

RAYO 0-5 BARÇA
Festival blaugrana a les portes de Mòrdor en un partit marcat pels encerts de Tito Vilanova a l’hora de confeccionar l’onze inicial. Després d’enganyar fins i tot els del Plus, que van col·locar erròniament Song al costat d’Adriano al centre de la defensa i a Busquets com a mig centre, a Tito li va sortir bé la jugada i el Rayo només va ser una preocupació durant els primers deu minuts del partit. Iniesta no va jugar ni un minut i Cesc va dur el pes de l’equip durant els noranta minuts, en una altra actuació que servirà per fer callar, d’una vegada, les crítiques al rendiment del d’Arenys.
Villa, titular, obriria el compte blaugrana aprofitant una bona passada en profunditat de Fàbregas davant la caraja del central vallekà. Era quan pitjor ho estava passant el Barça, i el gol del guaje va dur la tranquil·litat necessària per a que els culers despleguessin el seu futbol. Amb el Rayo anul·lat i el Barça tocant i tocant, es va arribar a la mitja part. A la represa Messi faria el segon després de rebre una passada des de la dreta de Pedro, incisiu durant tot el partit. Xavi rebria una altra centrada rasa d’Alba des de l’esquerra per fer el tercer i sentenciar definitivament el partit. Cesc aconseguiria el premi del gol després del gran partit disputat i Messi, amb una jugada de saló davant Rubén, faria el cinquè. Cap incident de terrorisme esportiu relacionat amb l’enllumenat de l’estadi de Vallekas va quedar registrat durant els noranta minuts.

BETIS 1-0 VALÈNCIA
Nova derrota com a visitants dels homes de Pellegrino, aquest cop al rebatejat Benito Villamarín enfront un Betis quart a dos punts per sobre el Maligne. El gol matiner de Salva i l’actuació inspirada del porter Adrián van valdre per aconseguir els tres punts a costa d’un Blavència menys perillós que Albert Rivera clamant per un front espanyolista pel 25-N.

MALLORCA 0-5 MADRID
Victòria de la banda dels portuguesos davant un Mallorca que poc té a veure amb aquell que amargava la vida al Ser Superior cada cop que aquest visitava Son Moix. Una xifra de gols que servirà a la Central Lechera per fer dels seus titulars un missatge pels culers que, encara que no se n’adonin, segueixen 8 punts per sobre a la classificació i jugant un futbol que poc té a veure amb el practicat pels homes del qui porta “Catalunha i Barsselona, en el corason”. Els gols d’Higuaín, Collejón i del neng de Madeira (el qual va tornar a exhibir el seu seny i saber estar en un camp de futbol) van tombar un Mallorca que no va entrar al partit en cap moment.

CELTA 1-1 DEPORTIVO
Entretingut derbi gallec a Balaídos, després d’algunes temporades jugant-se a segona. L’ex davanter de l’Hospi Mario Bermejo va obrir el marcador a passada de Yago Aspas i Juan Domínguez empataria al 29’ després d’una gran cessió del geni d’Arguineguín, Valerón.

APAÑÓ 0-0 MÀLAGA
Visita de lleure dels malaguenys a Cornellà-El Prat en un partit on el tedi va ser l’únic guanyador. L’equip del xeic va prendre’s una jornada de vacances enfront l’únic conjunt que li ho podria permetre.

ZARAGOZA 2-1 SEVILLA
Derrota dels de Míchel a domicili davant un Zaragoza que es va estar de floritures i va tirar pel dret a guanyar el partit. El Sevilla només va entrar tímidament al partit arran del gol de Medel  al 70’. Els aragonesos aconsegueixen tres punts clau a l’hora d’ampliar l’espai amb els equips de sota a la classificació.

LLEVANT 3-1 GRANADA
Dos gols de l’incombustible Martins noquegen un Granada amb molts números d’entrar a la lluita del descens. L’equip granota, gat vell, roman encara invicte al Ciutat de València.

ATHLETIC 1-2 GETAF

Poca cosa queda d’aquell Athletic que va arribar a dues finals la temporada passada. L’enèsima derrota dels bascos, i ja en van cinc aquesta temporada, va venir acompanyada d’errades defensives i de pilotades llargues a tort i a dret.

PATETI 3-1 OSASUNA

Desena victòria del Pateti en lliga, l’únic equip que aguanta la tirada culer. Un cop més, però, va ser l’actuació del futur davanter blanc segons la premsa messetària, Radamel Falcao, qui va dur la tranquil·litat al Manzanares amb el 3-1. Està previst que la ratxa de victòries s’estengui fins la jornada 14, allà pels inicis de desembre, quan els colchoneros visitin Mòrdor.

VALLADOLID X-X ERREALA
El partit en obert de la jornada constarà d’un duel entre dos conjunts que no sumen tres punts des de fa dos jornades, i que amenitzarà la nit de dilluns als telespectadors per cortesia del senyor Roures.