Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Jornada 4: L’esperit de Cruyff

BARÇA- OSASUNA 8-0 Als inicis de la revolució cruyffista-leninista el Barça honorava la història del pais que representa deixant-se guanyar al Bennabéu. Amb Guardiola això ha canviat, i el Barça […]

Rival Petit 20/09/2011

BARÇA- OSASUNA 8-0
Als inicis de la revolució cruyffista-leninista el Barça honorava la història del pais que representa deixant-se guanyar al Bennabéu. Amb Guardiola això ha canviat, i el Barça ha agafat el costum de conmemorar la Diada perdent punts. Un cop complerta l’obligació, emperò, els de Guardiola recuperen el to amb una victòria excessiva contra els nostres germans bascos. La golejada ha provocat que la premsa rosellista hagi hagut de llençar a les escombreries un allau d’articles exigint que Guardiola tornés la medalla del Parlament i, en el seu lloc, fos concedida a Scolari.

Mentrestant, s’ha sabut que només cent elements dels Boixos Nois que el sandrusku vol colar a la “grada jove” tenen antecedents penals, i que el paio que va comprar l’organització del Mundial per Qatar ha estat expulsat a perpetuitat de la FIFA. Aquests fets, sumant al manteniment al museu del nom d’un condemnat a sis anys, fa pensar que la propera temporada jugarem amb un uniforme a ratlles horitzontals blanques i negres.

SEVILLA- ERREALA 1-0
L’enèssim poc a res de la jornada afavoreix el Sevilla en un partit disputat seguint els preceptes de centrecampisme, manca d’ocasions, manca de passades amb sentit, molta brega, molt tacticisme i, en fi, uns visitants més pendents de les aberrants condemnes polítiques vomitades per la subnormalitat democràtica espanyatarra contra els bascos que dels partits de la lliga de les estrelles.

SPORTING- BLAVENCIA 0-1
El Blavencia guanya a Gijón pel preceptiu poc a res i es situa com a líder de la lliga de les estrelles, davant la indignació dels seus seguidors que hauran d’esperar per escridassar els seus jugadors, tècnics i directius.

ZARAGOZA- ESPAÑOL 2-1
Luis Garcia tomba l’Apañó amb dos gols, un dels quals al descompte, que acosten els pericos a la zona que els correspon i provoquen una depressió de dos mil graus a l’escala de Richter al responsable d’altes i baixes de l’equip metropolità.

MALLORCA- MÁLAGA 0-1
Aprofitem aquest partit sense cap interès per felicitar Oriol Junqueres per la seva estrena com a president dels republicans, i li desitgem molts èxits i molta sort. La necessitarà, tenint en compte que té el partit plè de botiflers del CNI com el camarada Ròdia i que ha de competir amb l’emergent i cruyffista Solidaritat d’Alfons López Tena.

GRANADA- VILA-REAL 1-0
El Vila-Real segueix acumulant derrotes absurdes, snif. Aprofitem el poc a res per destacar que Dani Sanabre va dir la setmana passada que Arús tenia raó al dir que Cruyff és la Belén Esteban del Barça, que és una manera com qualsevol altra de confirmar la seva indigència mental, ètica i futbolística.

ATHLETIC- BETIS 2-3
El Betis fa el plè de victòries guanyant a la Katedral contra un desorientat Athletic que va regalar el primer gol i la primera part després de l’exhibició a Bratislava, exhibició que va incloure el suport a Bildu de diversos jugadors dels lleons.

AT. MADRID- RACING 4-0
Golejada del Pateti que de ben segur serà magnificada per la premsa nacional de la nació de Madrid provocant una explosió d’eufòria que serà desinflada per la preceptiva derrota a un camp de mala mort.

GETAFE- RAYO 0-1
Apassionant derbi madrileny amb un horari suggerent –dotze del matí- que esperem puguin repetir al Pou en properes temporades. Al final, poc a res i el deliri a les grades, i una recaptació del pay-per-view que provoca el deliri a la hisenda holandesa.

LLEVANT- MADRID 1-0
Quan Llourinho va sortir a fer humorades sobre la permanència abans del partit, nosaltres vam pensar en la típica adolescent que crida joiosa entre les onades mentre darrera seu es veu l’aleta del tauró. En efecte, els poders sobre-naturals de Déu, que per alguna cosa va jugar al Llevant, van tornar a manifestar-se com és habitual cada cop que els nostres enemics passen per allí, i un poc a res amb auto-expulsió de Khedira i Ballesteros guanyant esprints al guapo, ric i etc. Cristiano converteixen en efímer el liderat madridista.