Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Jornada 14: Retallades

GETAFE- BARÇA 1-0  Incapaç d’abstreure’s de la inabastable mediocritat dels incompetents ineptes que regeixen els designis polítics de Catalunya i fidel a la seva condició de fidel representant de la […]

Rival Petit
Rival Petit 28/11/2011

GETAFE- BARÇA 1-0
 Incapaç d’abstreure’s de la inabastable mediocritat dels incompetents ineptes que regeixen els designis polítics de Catalunya i fidel a la seva condició de fidel representant de la catalanitat, el Barça segueix regalant punts cada cop que surt de Catalunya. Un pèssim marcatge en una jugada a pilota aturada va servir de cirereta d’un partit més trist que les finances públiques dels PIGS, i que deixa els nostres enemics amb un còmode avantatge de sis punts.
Cal concloure que, com la resta de grans equips que comencen a perdre punts fora de casa, els de Guardiola han endagat la seva decadència? La resposta és no, amics. I si algú us diu el contrari us trobareu davant un nivell de coneixement com el que mostra l’eminent expert Iu Forn cada cop que obre la boca per parlar de polítiques públiques, finances o la resta de temes que configuren el seu saber incommensurable de Raholet de regional.
La realitat és que Guardiola es bat en aquestes hores decisives amb Johannes Hendrick Cruijff, primer i últim entrenador capaç de guanyar quatre lligues seguides amb el Barça, i de fer-ho a més en dues ocasions remuntant als nostres enemics deixant-los enfonsats moral, psicògica i espiritualment. 

LLEVANT- SPORTING 4-0
El Llevant apallissa l’Sporting talment com un sociòpata enfarlopat estomaca el deute públic dels estats PIGS de la UE, o com tots els electorats possibles estomaquen el PSC d’ençà que el trident Montilla- Iceta- Zaragoza va prendre les regnes decapitant Maragall quan manaven a tot arreu.

SEVILLA- ZARAGOZA 1-0 
El Sevilla acosta el Zaragoza al descens amb un poc a res tan vergonyant com el desviament de fons públics que els millets estan dirigint al Grupo Godó mentre miren de trinxar TV3.

ESPAÑOL- OSASUNA 1-2
En una jornada plena de males notícies, Amaiur dóna l’única alegria deixant els pericos amb cara de idem a la fortalesa inexpugnable de Cornellà on només va caldre lamentar l’excés de gols, que deixen l’Apañó en tercera posició en la prestigiosa classificació d’equips en els partits dels quals es veuen menys gols.

MALLORCA- RACING 2-1
Amb il·lusió el Racing passaa ocupar el fanalet vermell de la categoria, fet que els deixa amb dues opcions: o reaccionen i comencen a fer resultats, o regalen calers al Grupo Godó per tal de poder culpar els seus aficionats de la seva situació.

BETIS- ERREALA 2-3
Un gol de mig camp al més pur estil Otegi dóna a l’Erreala tres punts d’or i deixen el Betis igual de trinxat que els sociates arreu de la península.

ATHLETIC- GRANADA 0-1
L’Athletic regala tres punts perden a la Katedral per poc a res davant un Granada il·lusionant que va aconseguir a Bilbo el seu cinquè gol de la temporada, snif. Els lleons s’allunyen de la zona Champions mentre els andalusos segueixen preparant el seu enfrontament amb el Madrid, secular enemic al que trinxaran en el marc de la remuntada culé. Pel que fa als lleons, cal desmentir que remuntessin el partit, per bé que algun hooligan republicà com el miserable camarada Ròdia, amb vinculacions societàries amb Unió Democràtica de Catalunya, titlli treure menys vots que Ridao de “remuntada”.

RAYO- VALENCIA 1-2
El Blavencia segueix guanyant partits impedint que els seus soferts aficionats es puguin dedicar a escridassar, insultar i agredir els seus jugadors, tècnics i directius com els agrada fer. Cal preveure que el cap d’Emery pengi d’un fil.

MADRID- AT.MADRID 4-1
Després del seu clàssic entrenament amb públic com el Pateti, contra el que no perd des d’abans d’entrada en vigor de l’euro i contra el que no perdrà fins la reentrada en vigor de la pesseta, els nostres enemics s’escapen a la classificació amb un aventatge de sis punts que esperem confonguin amb una majoria absoluta i un canvi de cicle que ajudin a crear la bombolla d’eufòria que ens servirà per esclafar-los com vulgars Papandreus al proper derbi.