Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Imagine

Catalans, catalanes, Camarada Ròdia, Família Bustos-Garrido: Un cop més, la Divisió de SuperProduccions Audiovisuals del Rival Petit ho ha tornat a fer. Amb motiu de les negociacions, per anomenar d'alguna […]

Rival Petit 10/12/2012

Catalans, catalanes, Camarada Ròdia, Família Bustos-Garrido:

Un cop més, la Divisió de SuperProduccions Audiovisuals del Rival Petit ho ha tornat a fer. Amb motiu de les negociacions, per anomenar d'alguna manera el nyap de les reunions secretes, les intoxicacions i demés usos democràtics importats del Reino de España, de CiU i ERC per mirar d'impulsar una consulta sobiranista a Catalunya, ha arribat l'hora de clarificar el panorama.

El principal escull per l'independentisme català hui en dia es diu Generalitat de Catalunya. Una institució buidada de poder legislatiu, amb un deute ingovernable donada la seva submoral i irreformable estructura d'ingressos, obligada pels bwanes a fer enguany una retallada de 4.000M€, equivalent en termes de reducció pressupostària al mític experiment que va fer el Frankenstein europeu a Grècia, i amb els nivells de corrupció consubstancials a la nostra naturalesa pancatalana, és un exercici de froilanisme que únicament beneficia l'espanyolisme.

La Generalitat està igual d'enfonsada que Bankia, Iberia, Spanair o altres invents del TBO autonomistes. Com abans interioritzem que en cinc anys no existirà perquè no té cap opció de ser viable, i sí moltes d'arrossegar darrera seu l'economia dels catalans, abans començarem a pensar en si és millor que sigui substituïda per un estat català, o pel Reino que coneixem. És en aquest sentit que convidem els bons catalans i el camarada Ròdia a, com fa 25 anys va fer Déu amb els rondos, el 3-4-3 i el “tú y tú no tienes ni puta idea”, començar a imaginar allò possible, i oblidar pundonors, victimismes i demés caspa nuñista que no fa cap altra cosa que enfonsar el país.

p.s.: PROBLEM, BUSTOS?

 

Imagine: 
Aproximació onírica a les negociacions entre CiU i ERC
per pactar el govern de la Generalitat.