Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Hi ha quelcom que no em quadre

La Sra. Carme Chacón, adduint problemes d’agenda, no va poder anar al debat de 8TV quan, segons el Sr. Josep Cuní, tenia temps de sobres d’agafar un avió del pont […]

Vicenç Marquès i Sanmiquel
Vicenç Marquès i Sanmiquel 21/11/2011

La Sra. Carme Chacón, adduint problemes d’agenda, no va poder anar al debat de 8TV quan, segons el Sr. Josep Cuní, tenia temps de sobres d’agafar un avió del pont aeri Madrid-Barcelona, després d’assistir sense problemes al setmanal Consell de Ministres, per poder ser als estudis de 8TV, a la capital catalana, abans de les 5 de la tarda, hora en que s’havia de gravar el debat.
En canvi, i en contra del que es venia fent cada dia a TV3 amb els altres 4 candidats que sortien a l’aire a les 21:50 però havent gravat prèviament el programa, la Sra. Carme Chacón va sortir per antena, de TV3, també a les 21:50 però, segons va dir el Sr. Xavier Bosch, en rigorós directe. Com s’entén això? No pot anar la Sra. Carme Chacón a 8TV per problemes d’agenda i en canvi aquests problemes desapareixen si és per anar a TV3? I si les perspectives fossin  de que el PSOE a de guanyar de llarg les eleccions, la Sra. Carme Chacón també hagués tingut problemes d’agenda per no presentar-se a 8TV? El que deuria passar, és que com que 8TV és una cadena privada de televisió del Grup Godó, = CiU, i el Sr. Josep Cuní sap preguntar, la Sra. Carme Chacón deuria tenir pànic de ser entrevistada pel Sr. Josep Cuní perquè sabia que la podria agafar en fals en alguna de les preguntes que li fes.
La Sra. Carme Chacón es deu saber el disc de memòria en quan a el que ha de dir en la campanya electoral, no dient res del seu programa i només atacant sempre al PP i a CiU. I tot el que marxi d’aquest esquema, es suposa que deu anar més perduda que un camell a la Diagonal, no sabent què respondre!