Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Hem arribat a cap

                                              Hem arribat a cap                M,agradaria saber com […]

Màrius Viella 10/06/2017

                                              Hem arribat a cap               
M,agradaria saber com es senten els bascos, el PSOE i Cs que varen donar suport al govern de Mariano Rajoy, per l’aprovació dels pressupostos, ara que el TC a anul·lat la gran estafa que va fer Montoro als ciutadans de tot l’estat , quan va decretar l’amnistia en benefici dels defraudadors i en perjudici dels mes afectats per la crisi que el capitalisme i l’especulació immobiliària va provocar, amb la banca com a principal protagonista, aconseguint espoliar als ciutadans de tot l’estat milers de milions d’€, que mai mes es podran rescabalar, deixant a molts ciutadans en situació d’extrema pobresa.
També m’agradaria saber, de quants milions d’euros s’han beneficiat  ho estalviat els protegits de Montoro, amb l’amnistia fiscal eixida de la màniga del mag que encapçala el ministeri d’hisenda de l’estat espanyol; de ben segur que n’hi ha mes que suficient per solucionar els problemes que deriven de llei de dependència.
Ara s’ha destapat el dilema de si Montoro a de dimitir , ( que sembla que no en te ganes); jo pregunto si n’hi ha prou amb la dimissió per esmenar la greu errada i el perjudici causat a milions de contribuents que han suportat tot el pes del lladronici consentit pel màxim responsable de l’hisenda de l’estat espanyol, que quan puja al faristol rient per sota el nas, sembla que ens ha perdonat la vida; de ben segur que la seva mare era ho es una molt bona dona, però ell………  ..no val cap “calé”.  Si no dimiteix , farà que els seus protegits paguin lo que tenien d’haver pagat en el seu moment?; si dimiteix , tot esta perdut?, ho algú farà la feina bruta que ell a deixat per fer.;
A Catalunya , malauradament també en tenim de lladres i de corruptes, que molts varen gaudi de la confiança dels governs centrals , tan del PP com del PSOE; però esperem que passat l’1 d’Octubre, tindrem encarrilat la sortida cap a nous horitzons i noves il·lusions, i d’aquesta manera poder controlar tot lo que els catalans toquem i administrem..
Insisteixo:Si tots els independentistes  contribuïm amb una aportació econòmica (10€) el mateix dia de la consulta , mitjançant una “guardiola” al costat de l’urna, ja tindrem el pressupost cobert i la boca tapada als detractors del procés . Aquesta proposta ja la vaig fer i publicar per el 9N i ningú em va fer cas , i ara tenim el problema greu de membres del govern català sentenciats, que la màxima autoritat de justícia de l’estat espanyol aplicarà , segons d’on bufin els vents. Tan al Sr. Mas com al Sr. Homs , només s’han jutjat , per esbrinar qui ha pagat les despeses del 9N; davant d’aquesta experiència , tenim la solució si els votants independentistes col·laborem el dia que anem a votar.
 Màrius Viella       La Bisbal d’Empordà  10-VI-2017    T/. 972640762