Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Help Catalonia on tour

Els propers dies l’organització Help Catalonia participarà en diversos actes públics. Una mostra del seu creixement com a referència social també dins de Catalunya. Els primers actes seran a Igualada […]

Help Catalonia
Help Catalonia 18/03/2014

Els propers dies l’organització Help Catalonia participarà en diversos actes públics. Una mostra del seu creixement com a referència social també dins de Catalunya.

Els primers actes seran a Igualada i Vacarisses. A Igualada, en un acte inspirat en l’speakers corner britànic a la plaça central de la capital de l’Anoia, el voluntari Àlex Furest explicarà el posicionament internacional de Catalunya i el seu moviment independentista. Serà dissabte 22 de març a les 19:00. A la mateixa hora, i també dissabte, el voluntari Jordi Vàzquez participarà en el debat “Com veu el món el procés català”. Serà al Casal de Vacarisses. Ambdós actes els organitzen les seccions locals de l’Assemblea Nacional de Catalunya.

El dia 3 d'abril, la voluntària Anna Aroca prendrà part a la taula rodona “Projectes voluntaris i col·laboratius de traducció“, organitzada pel Col·legi dels Docents i els Professionals de la Cultura. Una de les idees centrals és que l'activisme i el voluntariat en el camp de la traducció permeten cada cop més la difusió global d'idees pròpies. L'acte serà a les 18:30 a la Sala Ramon Fuster del Col·legi de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8 – Barcelona). 

El dia següent, la portaveu de Help Catalonia participarà al II Congrés de Comunicació Política de Catalunya com a ponent. Ho fara fins el debat “Internacionalització de la comunicació”. L'esdeveniment compta amb ponents d'alt nivell i es podrà seguir a Twitter amb el hashtag #CCPC2


http://www.igdxindependencia.cat/

https://www.facebook.com/vacarissesperlaindependencia


http://www.cdl.cat/cicles

http://www.ccpc.cat/wp-content/uploads/ccpc2_programa_cat.pdf