Dimarts, 4 d'agost de 2020 - Edició 740
La República

Final d’una comèdia

                                 Final d’una comèdia Si jo hagués donat el meu vot a Cs, i vist com patina d’un costat a l’altre el Sr. Rivera , de ben segur que […]

Màrius Viella
Màrius Viella 19/08/2016

 
                               Final d’una comèdia
Si jo hagués donat el meu vot a Cs, i vist com patina d’un costat a l’altre el Sr. Rivera , de ben segur que em manifestaria , desprès de comprovar la inestabilitat ideològica d’un personatge que només el mou el protagonisme i la fam de poder  costi el que costi, i peti qui peti .
 Rajoy sap que no podrà formar govern , i aprofita el desgavell del PSOE i la ingenuïtat de Sánchez, perquè sap que unes  noves eleccions, li podrien donar la majoria que cerca per tornar a governar; a ningú li escapa , que unes noves eleccions seran catastròfiques , per els partits d’esquerres , i que l’abstenció serà aclaparadora en aquests ideals , al contrari del pensament hereu del franquisme , com ja s’ha demostrat el 27J.
Sánchez no va voler acceptar la proposta del Sr. Iglesias , perquè es va anticipar a posar en coneixement de tots els ciutadans, l’oferta a Sánchez , sense haver-li comunicat primer,( els punts només estan be a la roba , i encara si son ben posats); la va “cagar”, i ara n’esta palpant les conseqüències, i mes que o lamentarà, quan s’hagin produït les noves eleccions , que Rajoy espera amb candeletes
No he votat mai PSC, però amb sap greu que els socialistes catalans vagin a remolc del PSOE que només fa el ridícul , desprès de perjudicar a Catalunya , amb l’ajut dels socialistes catalans , això es llastimós. Ara quan tornem a les urnes, tots tenim la oportunitat d’esmenar els errors , per encarrilar de nou el benestar del país i especialment de Catalunya ; no cal que intenti donar consells , tothom sap el que vull dir , ja tots som prou grans per adonar-nos-en que ens estan prenent per “bonifacis”, per no dir burros o rucs. En català hi ha una dita que diu , que ja n’estem fars de lladres i d’obrers aturats ; això vol dir que tothom a d’anar a votar perquè en Rajoy no s’en surti amb la seva..
Màrius Viella            La Bisbal d’Empordà 19-8-2016.          T/. 972640762

Relacionats