Dilluns, 10 de maig de 2021 - Edició 1019
La República

Ferran el botifler

Un vividor de la política, provocador, masclista, expert en guerra bruta, assassí polític, l’home que va fer plegar Pasqual Maragall d’alcalde de Barcelona, que li va amargar la vida fins […]

Col·lectiu 2014
Col·lectiu 2014 18/11/2009

Un vividor de la política, provocador, masclista, expert en guerra bruta, assassí polític, l’home que va fer plegar Pasqual Maragall d’alcalde de Barcelona, que li va amargar la vida fins que va marxar a Roma i el vigilant de les essències de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, és l’home a qui volem dedicar aquestes paraules.

Joan Ferran i Serafini, portaveu adjunt del PSC és l’home que encén els ànims a la gent de bona fe i que treballa en la defensa del nostre País. Ell, Ferran el botifler pot dir-ho tot: insultar al País, pressionar per eliminar rastres de la crosta nacionalista…, tot per evitar que la nostra “TV3 i Catalunya Ràdio” facin la feina normal que fan tots els mitjans nacionals de qualsevol País normal.

En Ferran fa el seu paper i el fa bé. Té tot el suport dels seus i ningú li retreu res, tot el contrari, li riuen les gràcies; fins i tot quan li surt el seu masclisme més carca, les dones del PSC callen i li permeten. És el Ferran!

En el seu darrer post, ataca a Joan Laporta amb mentides i amb insinuacions a la seva vida privada. En un darrer acte de Kale borroka feixista, en Ferran no li perdona a Laporta que hagi parlat clar, que s’hagi declarat independentista després de portar el Barça a la millor temporada de la seva història.
Però és el Ferran, el vigilant de les essències espanyolistes. Té barra lliure per dir el que vol, encara que sigui per fer demagògia barata al servei de la seva pàtria Espanya.