Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Felicitats 25 Aniversari .com

Com era la vida abans d’Internet? Ups… Hi ha eines avui indispensables (o no) que fa no gaire temps ni tans sols existien: Internet, els ordinadors o els mòbils. És […]

Salvador Garcia
Salvador Garcia 16/03/2010

Com era la vida abans d’Internet? Ups… Hi ha eines avui indispensables (o no) que fa no gaire temps ni tans sols existien: Internet, els ordinadors o els mòbils. És possible viure sense mòbil? Doncs sí, fa uns anys bé que ho fèiem. De fet, quan vivia a NY (2000 a 2002) no tenia mòbil i no passava res: quan quedaves havies d’arribar a l’hora, si volien parlar amb mi m’havien de trucar a casa, i si em volien localitzar o dir-me res urgent… doncs m’enviaven un email, que amb sort llegiria durant les següents hores. Recordo que hi havien uns quants que tenien una cosa que es deia Blackberry per veure els seus emails i jo pensava “quina xorrada, no es poden esperar una estona per veure els seus emails? per què necessiten estar hiperconnectats?”. Com han canviat les coses… (m’ho he proposat i ho he d’aconseguir: no estar mega-pendent del meu mòbil i del meu email).

Doncs això, Feliç 25 Aniversari: fa 25 anys es va crear el primer domini .com. Va ser Symbolics.com… i avui ja tenim més de 80 milions de dominis .com (a la web de Symbolics.com parlen de l’efemèride)

P.D. Conec UNA persona que no té mòbil: no passa res, quan he de parlar amb ell de forma urgent truco… al mòbil de la seva dona. I una vegada la seva dona volia parlar amb ell, ell estava amb mi, i va trucar al meu mòbil. Però sí, es pot viure sense mòbil.