Diumenge, 7 de març de 2021 - Edició 955
La República

Fel Faixedas de… peixater a actor

Fel Faixedas, l’actor ha ajornat degut al Coronavirus el seu espectacle ” El motivador ” hem volgut parlar amb ell per saber com porta el confinament i que en pensa […]

Mireia Guilera
Mireia Guilera 20/03/2020

Fel Faixedas, l’actor ha ajornat degut al Coronavirus el seu espectacle ” El motivador ” hem volgut parlar amb ell per saber com porta el confinament i que en pensa de tot plegat .

Ets feliç ? A estones, com tothom. És impossible ser feliç les 24 hores del dia. Però procuro fer coses que m’acostin cap a la felicitat, i sobretot envoltar-me de gent que em faci riure i que m’estimi. Per a mi això és la felicitat.

-Que et motiva ?

em motiva tirar endevant projectes amb gent positiva i empàtica. Em motiva fer teatre i veure que la gent passa una bona estona. Em motiva estar amb la meva família o els meus amics al voltant d’una taula i passar junts una bona estona.

Corre la brama…que vas ser peixater abans de ser actor? la peixateria ha sigut la teva escola ?

Cert. Vaig ser peixater durant deu anys abans de dedicar-me al teatre. a la peixateria i vaig apendre moltes coses, si: a relacionar-me amb la gent, a treballar fort i obretot a saber què volia i què no volia a la vida.

He demanat  a una persona que et coneix, i  que riu molt amb tu que et fes una pregunta i la pregunta és

“ Que fa riure a Fel Faixedas ?” 

Imaguines qui pot ser ? no ho sé, per el tipus de pregunta…l’Albert Om? ( la solució a la pregunta és Maria Xinxó )

El Furgón Oscuro tornara a la carretera algun dia?  Faries guira? Esperem que si, que puguem fer gira, tot i que ho veig molt difícil, ja que la música és un hobby més que no pas una professió.

Com vius el confinament  ?  fent deures i jugant amb els meus fill, escoltant música, escrivint, mirant xarxes…i ho visc amb molta paciència perquè som conscients que això serà llarg.

Fotografia cedida per : Fel Faixedas