Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Enric Vila, no malbaratis el teu talent

Hola Enric, No perdis el temps repartint insults (e-notícies) a tort i a dret, contra el directe!cat per una notícia que explica amb arguments una relació d’amistat entre opinadors i […]

Col·lectiu 2014 03/11/2009

Hola Enric,

No perdis el temps repartint insults (e-notícies) a tort i a dret, contra el directe!cat per una notícia que explica amb arguments una relació d’amistat entre opinadors i en Macià i en Lluís (tal i com els anomenes). En cap moment posem en dubte aquesta realitat, tothom és lliure de triar els seus amics i, per tant, felicitats per parlar clar i confirmar la mateixa notícia que vam publicar.

D’entrada, dir-te que podries haver explicat perfectament la teva opinió al mateix directe!cat. Som lliures. Per cert, la publicació d’alguns dels teus articles al diari neix a partir de l’autoentrevista que vam publicar, a proposta teva, per tal de donar a conèixer el teu darrer llibre “El nostre heroi: Josep Pla” que, personalment, em sembla un gran llibre i fet per una persona amb talent; el recomano.

Sincerament, crec que sobren els insults, crec que es pot discrepar sense necessitat d’utilitzar exabruptes per replicar una notícia; els insults refermen la veritat del que vam publicar. No per insultar tindràs mes raó.

Per últim, sempre que vulguis pots comptar amb el directe!cat, el talent sempre té les portes obertes.

Joan Puig i Cordon
President del Col·lectiu 2014 (blog i web
Editor del directe!cat