Divendres, 23 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Els Amics de les Arts… degut al Covid 19 l’estrena del nou disc haura d’esperar

“La cancel·lació de la sortida del disc ens ha deixat tocats, teníem ganes de deixar-lo escoltar, rebre el feedback dels seguidors i amics… però les circumstàncies són les que són i […]

Mireia Guilera
Mireia Guilera 20/03/2020

“La cancel·lació de la sortida del disc ens ha deixat tocats, teníem ganes de deixar-lo escoltar, rebre el feedback dels seguidors i amics… però les circumstàncies són les que són i no hi havia alternativa.”

 

Si avui fos un 20 de març  comú i no estiguessin confinats a causa del Covid 19 els Amics de les Arts  i segur que molts altres grups musicals, estrenarien les seves noves propostes musicals.  El nou disc dels Amics de les arts, que du per títol “El senyal que esperaves “

Aquest dilluns passat  els Amics de les Arts, estrenaven el seu primer vídeo pilot de la sèrie

 “ Atrapats aquí “ que es pot veure a través de Youtube.  Al final del capítol s’animava tothom qui volgués a que els escrivís per demanar-los que fessin coses en els pròxims capítols de la Youtube sèrie.

Jo vaig pensar… aquesta és la meva, els escriuré, i … dit i fet!  Aquí teniu el que m’han dit els Amics de les Arts.

 

 Com creieu que afectarà aquesta crisi a la cultura ? Estem molt preocupats per com afectarà aquesta situació a tots els àmbits. I amb la cultura tota la gent que coneixem del sector estem d’acord que ens tocarà el rebre fort. En tot cas, tenim l’esperança que sense cultura no podem viure i que quan sortim d’això tindrem més ganes que mai de retrobar-nos, de compartir bons moments, d’anar a concerts i de viure les coses boniques del món plegats… i Els Amics de les Arts allà estarem, amb disc nou i amb una nova gira de concerts que tenim moltes ganes de començar.

Com us ha afectat a vosaltres com a grup ? Estem separats, cadascú a casa seva amb les seves famílies. Tot i això parlem cada dia i estem engrescats fent el que podem per Youtube, amb uns diaris de confinament que vam treure fa poc i que tenim la idea de continuar. També volem fer algun concert per instagram dins les possibilitats que hi ha de fer-ho. En aquests moments ja teniem previst estar amb el nou disc al carrer i començar amb els assajos de la banda per la nova gira. La cancel·lació de la sortida del disc ens ha deixat tocats, teniem ganes de deixar-lo escoltar, rebre el feedback dels seguidors i amics… però les circumstàncies són les que són i no hi havia alternativa.

És conegut, que vosaltres com a grup vau néixer fent us de les noves tecnologies, teniu algun pla B per si el confinament s’allarga més de 15 dies ? Segur que s’allargarà més de quinze dies i durant aquest temps, com a grup, anirem mantenint el contacte amb els seguidors amb els mitjans que hi ha avui.

Esperem que no…, però us veieu començant la gira via streaming? No podem fer un concert (rigorosament parlant)  via streming i separats cadascú a casa seva. La gira no podrà començar fins que tot això passi… i passarà!!

Que els diríeu a tots els vostres fans ? Que ànims a tothom, que quedem-nos a casa tots i totes perquè la situació no empitjori i ben aviat puguem tornar a anar a concerts, quedar amb els amics, sortir al carrer! I que esperem veure’ls a tots durant la nova gira de ‘El senyal que esperaves’

Teniu previst canviar les dates del Festivalot? Estem pendents de com avança tot plegat per veure què hem de fer. De moment no podem avançar cap detall perquè no ho sabem.

Fotografia: del web oficial del Amics de les Arts