Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Dissabte dos actes solidaris amb Kurdistan

Catalunya demana ajuda a la comunitat internacional. L'ajuda, però, hauria de ser bilateral. Quan es demana solidaritat s'ha de donar solidaritat. En aquest sentit són interessants les accions que es […]

Help Catalonia
Help Catalonia 21/11/2014

Catalunya demana ajuda a la comunitat internacional. L'ajuda, però, hauria de ser bilateral. Quan es demana solidaritat s'ha de donar solidaritat. En aquest sentit són interessants les accions que es fan des de Catalunya ajudant altres indrets del món on la situació és, sovint, pitjor.

Aquest dissabte 22 de novembre tenim dues noves mostres de solidaritat catalana amb Kurdistan . A Catalunya, diem, no ens deixen votar. Al Kurdistan els maten. Denunciar-ho és un acte d'ètica i compromís.

La primera serà a Sabadell en la Jornada Solidària amb el Poble Kurd. Començarà a les dotze del migdia amb una concentració davant l'Ajuntament de Sabadell. Continuarà a l'Ateneu Llibertari de Sabadell (Passatge Edgardo Ricetti, 16, perpendicular amb C/ Vilarrubias, prop de la Plaça Marcet) amb un dinar vegà i el passi del documental 'Kurdistán, paraíso de 7 tribus'. A dos quarts de set hi haurà una xerrada amb Dara Zagros i Àlex Meyer, de KurdisCat – Comitè Català de Solidaritat amb Kurdistan que explicaran la situació del Kurdistan. Es tracta d'un acte organitzat per Assemblea Llibertària del Penedès, Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, Assemblea Llibertària del Baix Besòs i Ateneu Llibertari de Sabadell.

El segon acte serà també amb KurdisCat – Comitè Català de Solidaritat amb Kurdistan a Blanes. La conferència tindrà lloc a les set a l'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (Carrer Mas Enlaire, 3). L'hora d'inici és les set de la tarda i hi intervindran Abdullah Demir i Jordi Vàzquez. L'acte està convocat pel propi Ateneu, Blanes Solidari, el Casal d’amistat català-cubà Julio Trigo i La Guerrilla Comunicacional.