Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Dia Internacional de la Lluita Contra el VIH-Sida

La PDaD-PV es suma a la concentració per a commemorar el dia 1 de Desembre, Dia Internacional de la Lluita contra el VIH-SIDA, que convoca des de l’any 2000 a […]

Avatar
Plataforma pel Dret a Decidir - País Valencià PDaD 26/11/2014

La PDaD-PV es suma a la concentració per a commemorar el dia 1 de Desembre, Dia Internacional de la Lluita contra el VIH-SIDA, que convoca des de l’any 2000 a la plaça de la Verge la Coordinadora d’Associacions de VIH i SIDA (CALCSICOVA) del País Valencià.  

Celebrarem que s’ha vençut l’intent de l’Ajuntament de València de censurar l’acte que es celebra des de l’any 2000 a aquest espai, sota el pretext que no s’anaven a concedir més permisos per a actes que L’Ajuntament no organitze directament, o  als que no participe o col·labore en la seua organització.  S’ha vençut aquest intent d’expulsió de la ciutadania i d’aquest espai públic i de concessió encoberta a l’església catòlica.

Tornarem a reivindicar els drets de les persones, moltes de les quals han estat desposseïdes de prestacions sanitàries i tractaments necessaris per a la seua qualitat de vida i per a la seua supervivència.  I, com cada any, tornarem a homenatjar les persones que ens han deixat.  
 

Comunicat de Lambda

Estimades sòcies i socis, amigues i amics,

s’acosta l’1 de desembre, Dia Internacional de la Lluita Contra el VIH-Sida, i un any més, des de Lambda hem preparat diverses activitats al voltant d’esta data per commemorar este dia, seguir informant sobre la malaltia, demanar respecte per a les persones positives i denunciar les brutals retallades de les diferents administracions.

Les activitats tindran lloc el dissabte 29 de novembre.

Tot i que en un primer moment, des de l’Ajuntament de València se’ns havia prohibit concentrar-nos a laplaça de la Mare de Déu, la denúncia i la pressió social va fer rectificar al PP, així que finalment sí que es farà la concentració per commemorar el dia 1 de desembre a esta plaça que és de totes i tots! Vos esperem a les 12 hores. Teniu tota la informació ací.

A les 20 hores hem quedat per a sopar a la seu de Lambda (porta el teu entrepà i alguna cosa per a picar i soparem totes juntes), debatrem sobre la pel·lícula The Normal Heart i en acabar eixirem a repartir condons i material preventiu pels locals de la ciutat. Punxa per a saber més.

I per la nit, la festa es converteix en solidaritat, ja que Microclub, el Planet i Fetish col·laboraran econòmicament amb Lambda i la lluita contra el VIH. Acudeix a estos locals la nit del dissabte, ja que amb les teues copes o amb el preu de l’entrada estaràs fent un donatiu a la nostra associació. Informa-te’n a la nostra web.

A més, aprofite també este correu per a demanar-vos la vostra ajuda, ja que volem fer de la nostra seu l’espai que totes i tots ens mereixem. Els propers diumenge 7 i dissabte 13 de desembre tindrem sessió a Lambda de xapa i pintura, on aprofitarem per des-fer-nos de vells objectes que no necessitem, pintar la sala gran i posar cortines a les finestres. Poca cosa si som moltes persones. Comptem amb tu?

Vingues el dia que vingues, ens trobarem a les 9:30 hores del matí per arreglar casa nostra. Apunta’t a este Doodle per anar organitzant els equips de treball: http://doodle.com/pnbwq6axbcuct9ngzknqr6qq/admin#table

Moltes gràcies per avançat i salutacions cordials,

Mar Ortega

Coordinadora General de Lambda