Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Contra la crisi, Acampallengua

L’última moda mediàtica és dedicar temps i espai només a la crisi, als ajuts per comprar cotxes, a la corrupció de certs governants (im)populars i a la presumpta fusió de […]

Daniel Ruiz-Trillo
Daniel Ruiz-Trillo 21/05/2009

L’última moda mediàtica és dedicar temps i espai només a la crisi, als ajuts per comprar cotxes, a la corrupció de certs governants (im)populars i a la presumpta fusió de caixes. Mentrestant, els veritables ciutadans catalans continuem patint el menyspreu de sempre, tant al finançament com a l’estatuet.
Contra la crisi, proposo ballar, gaudir, xalar i compartir. Compartir música i oci fet en català, i amb qualitat. Enguany, al municipi mallorquí de Sa Pobla, durant aquest cap de setmana (23 i 24 de maig) i a uns preus anticrisi, podreu veure -i escoltar- en directe Lax’n’Busto, La Troba Kung Fú, Anegats, La Gossa Sorda, Barrumbada, Belda i els Badabadocs i la festa Flaix FM. Un altre concert serà el de Pau Alabajos, Marcel Cranc i Oliva Trencada. I un altre, un de grups joves.
A part dels concerts, també hi haurà truc, pòker, escacs, futbolí i baldufes. I tallers de ball de bot, de cuina, de teatre, d’espelmes i de sexe. Orgàsmic.