Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Comunicat de la Plataforma pel Dret de Decidir

Davant de la notícia apareguda en diversos mitjans de comunicació de Catalunya, sobre la possible retallada de l’Estatut, per part del Tribunal Constitucional, la Plataforma pel Dret de Decidir comunica […]

Decideixo Decidir
Decideixo Decidir 10/10/2008

Davant de la notícia apareguda en diversos mitjans de comunicació de Catalunya, sobre la possible retallada de l’Estatut, per part del Tribunal Constitucional, la Plataforma pel Dret de Decidir comunica que rebutja qualsevol ingerència del Tribunal Constitucional en qüestions que afecten el poble de Catalunya i que limita i posar traves al seu Dret de Decidir.

Aquesta possible sentència confirma el que la PDD va manifestar que la via estatutària està acabada i que cal obrir la via sobiranista com a únic camí per exercir el Dret de Decidir. És ben clar que, mitjançant la via estatutària, el poble de Catalunya no aconseguirà ni millorar el seu finançament ni l’oficialitat i reconeixement de la seva llengua.

En aquest sentit volem fer públic que no donarem suport a cap actuació ni activitat que doni suport o reafirmi la via estatutària i que només treballarem perquè el poble de Catalunya pugui exercir el Dret de Decidir com qualsevol altre poble lliure del món.

Àrea de comunicació

Plataforma pel Dret de Decidir