Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Comunicat de la Plataforma pel Dret de Decidir: Actes del dia 11 de setembre

La Plataforma pel Dret de Decidir fa una crida a tot el poble de Catalunya perquè participi en els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya, per això demanem […]

Decideixo Decidir
Decideixo Decidir 07/09/2008

La Plataforma pel Dret de Decidir fa una crida a tot el poble de Catalunya perquè participi en els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya, per això demanem que es pengin senyeres a les finestres i balcons com a símbol de la nostra catalanitat.

També convidem tota la ciutadania als actes següents:

1) A les 12 hores del migdia, ofrena floral a l’estàtua de Rafel de Casanovas, ens trobàrem a tres quarts de dotze a la cruïlla Ronda de Sant Pere i Plaça Urquinaona, serà una ofrena conjunta de la PDD i dels voluntaris, simpatitzants i entitats que ens vulguin acompanyar en aquest acte i per cantar l’himne nacional.

2) La PDD continuarà amb la recollida de signatures en favor de la campanya Decideixo Decidir, aquesta campanya vol aconseguir que la Generalitat de Catalunya pugui convocar referèndums.

Aquest recollida es farà en diverses taules organitzades arreu del territori. A Barcelona n’hi haurà tres, una a la Mostra d’entitats de l’Arc de Triomf, una altra al Fossar de les moreres i l’altra al monument de Rafael de Casanovas.

3) A les 17 hores manifestació, convocada conjuntament amb Sobirania i Progrés, sota el lema SOM UNA NACIÓ I VOLEM ESTAT PROPI. Ens trobarem a les 17 de la tarda a la plaça Urquinaona per fer sentir la nostra veu i per proclamar els nostres drets nacionals.

4) la Plataforma pel Dret de Decidir també participarà en actes commemoratius i reivindicatius arreu del territori, convocats per les plataformes locals.

Encoratgem tota la ciutadania a sortir al carrer i a participar en els actes i, com sempre, comptem amb el vostre suport per continuar la nostra tasca en favor del Dret de Decidir.

FEM QUE AQUEST 11 DE SETEMBRE SIGUI MÉS PARTIPATIU.

FEM QUE AQUEST 11 DE SETEMBRE SIGUI UNA DIADA DE REIVINDICACIÓ NACIONAL.

Comissió de comunicació

Plataforma pel Dret de Decidir

http://www.tenimeldretdedecidir.org
http://www.decideixodecidir.cat