Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Ciutadans pel Canvi i Antoni Comín

Conegudes les informacions aparegudes al seu mitjà, els signants de la junta entrant i sortint de Ciutadans pel Canvi (CpC), així com els seus Presidents, volen desmentir les informacions publicades […]

Cartes dels lectors
Cartes dels lectors 13/10/2010

Conegudes les informacions aparegudes al seu mitjà, els signants de la junta entrant i sortint de Ciutadans pel Canvi (CpC), així com els seus Presidents, volen desmentir les informacions publicades i aclarir a l’opinió pública que:

1. CpC i el PSC estan en un procés de treball per arribar a acords polítics i tècnics, que en cap cas contemplen propostes de candidats/es a la llista electoral del PSC de cara a les properes eleccions.

2. Cap membre de la Junta sortint, inclosa la seva Presidenta, no han manifestat oficialment en les darreres setmanes que la candidatura d’Antoni Comín vulnerés els estatuts de l’organització, ni li van retirar el suport. Així ho varen comunicar el 21 de setembre als socis en un comunicat en què indicaven que “(…) la possible inclusió de noms de socis/es de CpC a la llista electoral del PSC dependrà, per una banda, de la iniciativa dels òrgans i dels dirigents del PSC i, de l’altra, de la decisió personal dels implicats/des.”

3. Durant la darrera Convenció de CpC varen sorgir, des de l’assemblea, criteris d’interpretació dels Estatuts contraris als que havia manifestat la Junta sortint en el seu comunicat del dia 21 de setembre. En aquest context i per tal de contribuir a la unitat interna de l’organització, Antoni Comín va retirar voluntàriament la seva candidatura.

4. Seguint el reglament d’elecció del President, van ser els membres de la Junta entrant els que van proposar que Àlvar Roda, en qualitat de membre més votat, ocupés el càrrec; aquest, alhora, fou ratificat per la Convenció.

5. Cal recordar que en la seva nota de premsa posterior a la XI Convenció de CpC, la nova Junta Rectora va mostrar la seva satisfacció perquè tres dels seus socis varen ser cridats pel PSC a formar part de les llistes electorals.

És per tot això que exigim que el seu mitjà publiqui un desmentit en el format i visibilitat similar a la notícia original.

Signat per:

Junta Rectora de CpC: Àlvar Rosa (President), David Elvira (Portaveu), Esther Nin (Secretària), Pau Rosell, Rosa Maria Ferrer, Pau Pérez, Joan Ros.

Junta Rectora sortint: Carme Valls, Antoni Comín, Mariano López, David Elvira, Mateu Piñol, Carme Mas, Rafa Martín.